28. maj 2008 8:25
Jaz upam, da je ariellino dete dobilo nekaj za malico (kaj posebej si z nami ni pomagala, ampak me smo se mele pa fajn). Elaphus, res je, štala, ki jo pustijo ljudje na letalih proti temu, kar naredijo otroci na šolskem avtobusu - to se ne da primerjati. Tudi to, kar naredi odrasla družba na avtobusu se ne da primerjati s tem, kaj naredijo otroci. Odrasli vedno naredijo večjo svinjarijo.... Fleur, se mi kar malo smiliš, si bila deležna ene dresure, ki v kaj dobrega ravno ne vodi.....Pa, ali vas ni nikoli prijelo, da bi malo goljufali in švercali hrano noter? Ker, mi, pionirčki, mi bi zanesljivo kakšno tako ušpičili... In ko takole razmišljam, kakšna doza otroške radoživosti na šolskem izletu je čisto okej - ker potem dozo neumnosti že prej oddelaš in ti ni treba čakati na maturantski izlet za to, da demoliraš vse okoli sebe in tekmuješ v razbijanju umivalnikov in trganju zaves (kar se na maturalcih dogaja).... No, naj se imajo otroci lepo na izletih in učitelji tudi. Pa vseeno upam, da imajo otroci, kako "bernardo in dušana", ki v pravem trenutku "malo zbolita"..... Vendelina jr.