26. maj 2008 13:30
Barolina, te silne košare so naprodaj v trgovinah, kjer prodajajo darila in okraske za dom in so trgovine v sestavi vsakega nakupovalnega centra, ki kaj da nase.
Te pa čisto ne razumem, KAJ oziroma KOMU bi rada kaj podarila.
Košara za piknik je po definiciji za dva. Ima eno romantično noto in je narejena za to, da se subjekta ljubezni in poželenja kam odpelje in tam zapelje. In je za DVA. Košara za štiri: pa daj no mir, kaj bodo pa štirije počeli na takem pikniku, razen če ne bo svingerski? Pa saj ni štos tiste košare v tem, koliko hrane gre notri - štos je v penini - in v tem, da bi morali imeti po penini en kolikor toliko korekten seks (upam, da dlje kot 7 minut....
).
Ko je misija s pikniik košaro opravljena in ko je na pikniku več ljudi, ki na pikniku dejansko JEDO in so zaradi tega tudi tja prišli, potem se pa košara lepo umakne cekarjem in velikim košaram, ki sploh niso seksi, zdržijo pa vse. Z drugimi besedami: KOŠARE ZA ŠTIRI NI. So cekarji in velike pletene košare in tiste grdote od tupperwarea, ki bi jo človek najraje izubil, ampak notri gre pa veliko in brez te plastike se ne da....
Skratka, piknik košara za 2 je eksplicitno žensko orodje, ki ga ženske včasih tudi uporabimo, definitivno pa ga uporabimo kot darilo in to darilo ŽENSKI. Ne pa moškemu.
Piknik košaro fantu - če podarjaš tako košaro, potem je sporočilo evidentno: daj, pelji me malo v naravo, bova imela piknik s "pasent" dekico na zeleni travici, pod drevesom, ki bo metalo varno senčico in še kakšen pouštrček zraven....in bova se imela tako, kot Julia Roberts in Richard Gere v Pretty Girl tisti sceni v parku ali pa kot Julian Sands in Helena Boham Carter v A Room With A View,,,,,oziroma nekje vmes.... In, takole ti povem, izkušnja let mi pravi (blago meni, zdaj sem v najlepših ženskih letih in je fino biti pametna...) fantje se tega sporočila s košaro ustrašijo bolj kot lahko ženske ob taki košari romantično sanjarimo....Ustrašijo: s košaro se jim sporoča, da NISO dovolj romantični, NISO dovolj kreativni v smislu ohranjanja ljubezenske napetosti v odnosu, skrakta mlad heteroseksualne moški bo takšno košaro razumel kot nezaupnico
Plus, košara, a poznaš kakega moškega, ki rad nosi košare in cekarje in vrečke?
Jaz sem nekajkrat videla, da so fantje in moški dobili piknik košaro in potem so se blazno trudili, da bi naredili veselo faco, pa ni šlo - je bil na faci samo tisti obup v stilu pa kaj naj pa zdaj s tem?
Imam pa tudi dva dobra prijatelja, ki imata to košaro in jima je čisto všeč in jima je sploh super in meni sta onadva super prijatelja in sem jima verjetno ogromno povedala o sebi in sploh se imamo blazno radi in te stvari in z enim sem bila tudi v postelji (v spalniku) in sva varno spala in se ni nič zgodilo, jasno, ker sta geja. Ondava imata pa rada svoji košari. Sta ju dobila za darilo. Skratka, imata rada tisti košari, samo nekdo drug jo mora nositi.
Hope you"ve caught my drift....
Kupi človeku raje original europeiše fuzbalsko žogo - bo res vesel!
Košaro kupi sebi. In jo uporabljaj skladno z napisanim v tretjem odstavku.
Vendelina jr.