24. maj 2008 21:11
Srcektorta, še en nasvet, piši z malimi črkami, ker velike tiskane pomenijo, da kričiš, sicer si dala jasno vedeti da si jezna
Anamarija
24. maj 2008 21:11
Srcektorta, še en nasvet, piši z malimi črkami, ker velike tiskane pomenijo, da kričiš, sicer si dala jasno vedeti da si jezna
Anamarija
24. maj 2008 21:36
poglejte na RAMSTRGOVINA.kaj mislite na to maso? srcektorta
24. maj 2008 21:49
http://www.ramstrgovina.com/rams/isci.php?isci=masa+za+ob
srcektorta: a misliš tole - massa bianca?
To je tičina, kot jo imajo tudi v pekrni Vrhnika. Ampak mi je od nekje prišlo na uho, da je ravno malce slabša.
Lp
MM
2. dec 2012 17:48
Da se ne bo odpirala nova tema....in sicer iščem modelčke za čokoladne tablice, kot je ta na priloženi sliki. Kje bi to lahko dobil pri nas? Obiskal bom ta teden tudi trgovino pekarne Vrhnika v Trzinu, če imajo oni mogoče to v svojem asortimanu.Če pa ima kdo kakšno info. je pa seveda dobrodošla.
firstman2
2. dec 2012 19:44
Samo v opozorilo Firstman - trgovina je v Črnučah.
londonska rezina
3. dec 2012 9:15
Malce drugačne imaš tule:
Loni Makaroni
3. dec 2012 9:37
jaz sem jih videla enkrat v trgovini pekarne vrhnika.
14. jan 2013 21:25
Decembra sem imel veliko dela z čokolado in njeno izdelavo. Ampak na koncu mi je uspelo.
Silikonski model sem naročil iz Anglije. Posamezna tablica pa je 70gramska.
Slike,kako se je delalo:
firstman2
14. jan 2013 21:31
čedno. si temperiral?
14. jan 2013 21:38
Ja,ampak se je potrebno še malo naučit podrobnosti,ker se je na začetku dogajalo,da se je na sobni temperaturi zmehčala kar fajn...
firstman2Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cheesecake
Bučke s sirom