Vabila za r.d.

tutifruti  

član od: 21.10.2005

sporočila: 151

23. maj 2008 9:25

mamaF ne se v nč dajat. Jaz bom kar mal računala nate in če bo en kozarček premalo pa si privošči dva (pa ne it potem za volan, da bi te jaz imela na vesti) Saj Prešeren tudi ni trezen pesni?! Lep dan in vikend želim! (jst pa mama) Helena (ki na pragu stoji in se se sprašuje al ste k meni prišli? malo za hec tutifruti

marelica  

član od: 27.8.2005

sporočila: 1398

23. maj 2008 10:28

majamarko je napisal/a:
Midva s tastom sva na njegovo 60.ko in mojo hm -2 kot je sedaj napisala (sva samo en dan in ene dobrih 30 let razlike)

Maja ne boš verjela tudi pri nama z našim dedijem je tako.

marelica

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

23. maj 2008 10:33

MamaF, sama se izvleči iz luknje, v katero si se sama vrgla..... Danes hči in mama, jutri frateli gemelli....okej, čeprav, če res izpiliš veščino, boš lahko pisala tekste za naše lahke turbo note in potem bo denar pri hiši za položnice in za luksuz, umetnost bo pa čisti gušt - in jaz bi 5% od honorarja, ker ideja je pa moja, a je prou? Vendelina jr.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti