21. maj 2008 19:31
Robida ali kdo, ki bi mi znal svetovat, kakšne zeliščne čaje naj pijem, ki mi bodo pomagali. Kot že omenjeno par vrstic zgoraj imem probleme z želodcem in kožo. Na gastroskopiji in ultrazvoku je bilo jeseni vse bp, mane pa ta želodec še kar boli, predvsem popoldan, kot bi imela kamen notri. Neko obdobje je vse uredu, potem pa je nekaj tednov.... Sedaj so mi predpisali tablete Nolpaza 40mg, ki jih pijem že en teden, pa nič bolje... Jeseni pa sem pila Ultop in so po kakšnem tednu bolečine izginile, vmes so se občasno pojavile, vendar nič posebnega. Zadnji mesec pa so bolečine spet hude. Zelo gledam na prehrano in pijem veliko tekočine, predvsem vodo... Skratka pazim, kaj dam v usta!
Nekako mogoče res istočasno, kot bolečine v želodcu se mi je zelo poslabšalo še stanje kože (že leta imam namreč atopični dermatitis), ki je sedaj okoli nosu in po licah močno, močno rdeča, tako, da ga ni pudra, ki bi prekril to zadevo! Za zdravljenje dermatitisa sem v 15 letih verjetno probala že vse kreme, ki jih ponuja tržišče (od tistih, ki jih dobiš v lekarni na recept in brez, pa še razne druge, ki naj bi mi pomagale od Tea Tree kreme, pa tudi z gelom , ki naj bi vseboval 99,9% alojin sok sem se mazala. Pa nič sprememb.
Torej, kaj mi ponuja narava?
Mijan