Pozdravljeni!
Ima kdo od vas recept za kakšen slasten slan prigrizek???
zelo bi mi prišli prav vaši nasveti, ker ne vem kaj narediti a dobimo obisk
hvala že v naprej
lp
ledenka
Pozdravljeni!
Ima kdo od vas recept za kakšen slasten slan prigrizek???
zelo bi mi prišli prav vaši nasveti, ker ne vem kaj narediti a dobimo obisk
hvala že v naprej
lp
ledenka
20. maj 2008 17:21
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=9494
Jaz ti priporočam tele mini pice. Slastno in hitro.... boš videla, obiski bodo navdušeni. Najboljše so še tople, vendar tudi hladne so dobre.
MissLady
20. maj 2008 17:36
Frcokle iz baze so krasne, poskusi. Linka pa žal ne znam prilepit :( špelči
20. maj 2008 20:26
Pred časom sem delala Čajna kruh. Slano kvapeno testo, razvaljano na tanko, namazano s paradižnikovo mezgo, posuto z origanom, potreseno z naribanim dimljenim kačkavaljem (sir), na male koščke narezana šunka oz. pršut in na drobno narezena čajna salama. Zvito kot potica, namazano z jajčko, potreseno s sezamom in po vrhu narezano s črticami.Odlično.
Pa razvaljano listnato testo, posuto z naribanim sirom, koški šunke, gobice,3sesekljane trdo kuhana jajčke, Pokrito z drugim delom testa in stisnjeno ob straneh, da se ne razpoči. Pomazano z rumenjakom in posuto s sezamom.
Pa španska pita iz baze tudi zaleže.
F r i n a
21. maj 2008 13:28
frina waw vem za drugič....... so bili zelo navdušeni ..... frcokle in mini pize so jim teknile hvala za predloge ledenkaneznan uporabnik
21. maj 2008 15:22
Odlična je tudi španska pita ali kakšni mini bureki. Jaz včasih doma spečem tudi klobasice v testu in to bi se lahko tudi narezalo na krajše koščke. Klobaso za kuhanje prerežem po dolžini. Če pa delam s pečenicami kupim tiste tanke, skuham in popečem, lahko pa se uporabi tudi hrenovke. Nam je najbolj všeč s klobasami za kuhanje. Zamesim testo kot za kruh in vzhajam. Nato zopet premesim, zvaljam na cca 0,5 cm debelo ali še tanjše. Zrežem na cca 3 cm široke trakove in klobaso lepo ovijem s testenim trakom diagonalno. Pustim še cca 30 min da vzhaja, premažem z jajcem in mlekom in spečem. Odlično je še toplo ali pa tudi hladno. Dobro pride tudi če se uporabi listnato testo, ki se ga zvaljanega nareže na trakove in z njimi ovije klobase. tediKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s paradižnikovo omako in baziliko
Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike