neznan uporabnik
16. sep 2009 10:14
Kyara, očitno smo potem mi doma gluhi. Zanimivo. Oz. ne, imamo prisluhe! jancka Sporočilo je spremenil(a) jancka dne 16. 2009 10:24neznan uporabnik
16. sep 2009 10:14
Kyara, očitno smo potem mi doma gluhi. Zanimivo. Oz. ne, imamo prisluhe! jancka Sporočilo je spremenil(a) jancka dne 16. 2009 10:24
16. sep 2009 11:37
Glede zvoka pa se po moje ( imeli smo pred časom ene gumijaste pralne kroglice) zna malo slišati a tem in takom zvokom se človek tako hitro privadi, da to pa res ne more biti razlog za ne-nakup. tako ali tako je kroglica med perilom, včasih pa morda zadane boben in se tudi sliši..odvisno od pralnega stroja, kje imate pralni strop ipd..
16. sep 2009 14:46
Sliši se, če je na pol prazen boben, če pa je polno perila in daš kroglico v sredino, sem nič ne sliši, ker ne more udarjat ob boben. lp
16. sep 2009 14:59
Točno tako. Dati jo je treba med perilo in ne na vrh, pa nič ne udarja.
Kyara
16. sep 2009 15:28
Jaz pa eno prodajam za pol cene nove , je pa nova še v embalaži. Imam dve, eno sem kupila eno pa dobila za RD. Če kero zanima ji pošljem.Več na ZS
16. sep 2009 16:40
Kyara, katero kroglico pa imaš, jaz jo tudi dam v sredino, pa se vseeno malo sliši, pa sem vseeno zadovoljna z njo,prihranim pa resnično veliko praška, saj sem dozo zmanjšala za več kot polovico, prav tako je z mehčalcem. Prej sem se vedno v trgovini vrtela okrog praškov in mehčalcev, ter čakala akcije mojih najljubših praškov in mehčalcev, bom skoraj pozabila kakšen prasek sem imela nazadnje, saj ga vedno stresem iz vrečke v za to namenjeno posodo, da ne razstresam. anitram1
17. sep 2009 6:02
Tako veliko oranžno, iz trgovine Sončnica. Takrat je v akciji stala 40€ se mi zdi.
Kyara
24. sep 2009 11:07
29,90 € je zdaj tukaj http://www.priskrbi.si/pralna-kroglica.html Mislim da ni nikjer ceneje. lp lana_s
24. sep 2009 23:39
lana, hvala za link. Koda "poletje" še vedno prime, tako da je še dodaten popust. LP Sy
27. sep 2009 14:34
hmmm zgleda da cene padajo, na superpunuci je zdaj tudi taka cena... FenenaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mehiške taco košarice
Brownie z marelicami