21. mar 2011 14:51
Vrni se na prašek ,
ali pa proximo vprašaj, če je že dočakal ponivtev oddaje o mantri.
mamamia
mamamia
21. mar 2011 14:51
Vrni se na prašek ,
ali pa proximo vprašaj, če je že dočakal ponivtev oddaje o mantri.
mamamia
mamamia
16. avg 2012 16:33
Od zadnjega posta je leto in pol. Sporočam, da mi je hči kupila zeleno kroglo, po branju tega foruma sem jo "zašraufala" kje in za koliko: Spar, znižana s 15€ na 7,5€. Perem en teden z njo, ne vidim nekega bistvenega učinka, praška pa itak dajem malo in dodajam kis.
A mislite, da je krogla ponaredek????
marjja
16. avg 2012 20:20
Ne, krogla zanesljivo ni ponaredek. Krogla deluje natanko tako, kot lahko.
Sonja
16. avg 2012 20:30
Upam, limnol, da me nisi resno vzela, namreč, ko sem brala celoten forum in poste, stare 4 leta, sem se na glas smejala. Res ni meja za človeško naivnost. Mojo hčerko je koštala samo 7,5€, cene izpred 4 let pa....hm.
No, ja, kakor komu paše.
marjja
17. avg 2012 6:14
Če že imate te krogle, ne jih metat stran, dokler ne bodo razpadle. Kar v stroj z njimi, s primerno količino pralnega praška seveda. Delovale bodo vsaj mehanično, robovi bodo rahlo drgnili po tkanini, sama krogla pa ustvarjala prostor med prerilom, zaradi česar se nekaj bolje spere. Takole ene 2 do 3 krogle na stroj bi se že morale kar poznati in potem se količina praška resnično lahko zmanjša.
Sama imam še vedno stare hopla-hop kroglice, ki so navedbe v takratnih reklamah docela upravičile, je pa bilo pošteno povedano, da je njihovo delovanje mehansko in ne čudežno.
Cila
17. avg 2012 8:36
se popolnoma strinjam, marjja in cila, krogla deluje - mehansko pač. Kdor s tem računa, ne bo razočaran, kdor pa pričakuje magične efekte - no ja, bo pač še malo počakal.
Jutri pa spet naslednja žehta, ko je vikend....
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hačapuri - gruzijski kruh
Hrustljav piščanec iz pečice