Nevrolog

SUD3  

član od: 1.9.2007

sporočila: 62

tema odprta - 16. maj 2008 18:00 | ogledi: 18.966 | odgovori: 9

Prosim za pomoč. Iščem dobrega nevrologa na območju Lj. Napotnico ki sem jo dobila sem oddala v Železničarski zd in so mi rekli da sigurno dobim datum enkrat proti koncu poletja. Na plikliniki so isto dolge čakalne dobe, in po dolgem premišljevanju sem se odločila da bi šla samoplačniško na pregled.Moj problem je da me roke bolijo so mravljinčaste ( po noči) in ne morem nič trdo prijeti ke me zaboli. Moja zdravnica bi rada dobila čim prej drugo mnenje drugač me mora dat na komisijo.Prosim če katera od vas punce veste kolk ta pregled stane in kam naj grem

yoli

smrkolina  

član od: 19.9.2002

sporočila: 378

16. maj 2008 18:09

Pozdravljena, jaz ti priporočam dr. Koršiča - v lj. kliničnem centru dela. Ne vem koliko časa se čaka pri njem, ker imamo v družini člana, ki je bil poleti pri njem na operaciji in če je sedaj treba na pregled čaka samo en mesec. Ali je samoplačniško ne vem, mislim pa , da so se čakalne dobe precej skrajšale. LP smrkolina

ibiza  

član od: 4.10.2005

sporočila: 688

16. maj 2008 20:20

Oj. Ena je v Kranju , Zavod Revita, če se ne motim. Je kr dobra. pero

Gurenc  

član od: 31.1.2008

sporočila: 68

16. maj 2008 20:28

smrkolina je napisal/a:
Pozdravljena, jaz ti priporočam dr. Koršiča - v lj. kliničnem centru dela. Ne vem koliko časa se čaka pri njem, ker imamo v družini člana, ki je bil poleti pri njem na operaciji in če je sedaj treba na pregled čaka samo en mesec. Ali je samoplačniško ne vem, mislim pa , da so se čakalne dobe precej skrajšale. LP smrkolina
Koršič je nevrokirurg, tako, da nisem sigurna če bo sprejemal take stvari. Gurenc

SUD3  

član od: 1.9.2007

sporočila: 62

16. maj 2008 20:54

Punce super ste, upam da bom čim prej to zadevo zrihtala. yoli

darjuška  

član od: 4.7.2005

sporočila: 1188

16. maj 2008 21:21

Dr. Koršič je nevrokirurg in se s tem ne ukvarja. Sem mu pa neizmerno hvaležna, ker je pred 10,5 leta operiral na hrbtenici tedaj 1,5 letno hči in ji preprečil, da bi postala hroma ter ne bi zadrževala blata in vode. Revita v Kranju pa bo dobra izbira.

kuhawnca  

član od: 29.2.2008

sporočila: 24

17. maj 2008 2:07

Dr.Fajko Bajrović-odličen nevrolog (tudi uči na medicinski fakulteti)...dela v kliničnem in na polikliniki v lj. Pokličte kar za naročilo ure, pa vam bojo tam rekl, da morte za prvo uro osebno prit, potem pa ukažte, da vas vežejo v njegovo pisarno al pa vsaj k sestri. Zdravnik je preprost in prijeten. O nadaljnih obiskih se dogovarjaš z njim osebno..ne prek sester itd..zelo vredu. Mislim pa, da ne dela privat. Če rečete, da je nujno, vas bo sam stlačil nekam..Samo vztrajajte, da ga osebno dobite na telefon. veliko sreče. kuhawnca

smrkolina  

član od: 19.9.2002

sporočila: 378

19. maj 2008 10:00

Vem , da je nevrokirurg, vendar me je "zmotilo" to, da ste napisali, da imate mravljnčaste roke. Ker sem bila zadnje časa (kot spremstvo) veliko v njegovi ambulanti, vem, da ljudje, ki prihajajo k njemu na preglede govorijo o mravljinčastih rokah in nogah. Zato sem vam predlagala njega. LP smrkolina

stara  

član od: 12.10.2005

sporočila: 380

19. maj 2008 10:15

Jaz grem drugi teden v Velenje h dr. Glavniku - samoplačniško (cena od 50-70evr).

Preko napotnice bi čakala cca 9 mesecev, tako pa sem prišla na vrsto v dveh tednih.

Tudi jaz raje plačam, da se bo zdravljenje čim prej začelo.

stara

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti