Meni že nekaj časa ni jasno zakaj ne morem glasovati pri anketi. Ko kliknem glasujem, mi napiše: žal ste danes že glasovali. Zdaj pa ne vem ali je možno da kdo glasuje v mojem imenu ali kaj je narobe?
Jernej, prosim za pomoč!
kokos
Meni že nekaj časa ni jasno zakaj ne morem glasovati pri anketi. Ko kliknem glasujem, mi napiše: žal ste danes že glasovali. Zdaj pa ne vem ali je možno da kdo glasuje v mojem imenu ali kaj je narobe?
Jernej, prosim za pomoč!
kokos
16. maj 2008 11:35
Tudi jaz imam eno prošnjo, mi lahko prosim kdo pove v kateri restavraciji obeduje za manj kot 8 € ? Hvala ceres Sporočilo je spremenil(a) ceres dne 16. maj 2008 11:47:40
16. maj 2008 11:44
Verjetno glasuješ preko službenega računalnika in se navzven vsi računalniki identificirajo z isto IP številko, pomeni, da imajo vsi računalniki navzven isti naslov. lp
16. maj 2008 11:52
Glasuješ lahko samo 1x v 24 urah. Torej, danes ob 11-ih in naslednjič, jutri ob 11-ih. Vmes pa ti napiše tisto, kar si navedla.
Julija
16. maj 2008 12:11
Ja, Vlado prav imaš glasujem preko službenega računalnika. Nisem vedela da je tako, hvala! Lep dan! kokos
16. maj 2008 14:47
ceres, v sampostrežnih restavracijah po Ljubljani že. če grem med službo na kosilo, pač to ni popolno kosilo z juho, glavno jedjo s prilogami in solato in sladico. pa še v tem primeru,, se mi zdi, bi šrišla skozi. Reklame pa ne bom delala za lokal, v katerega hodim. lahko ti pa na ZS sporočim, če te zanima.
rimljanka - zasebno mnenje
16. maj 2008 20:23
Tudi v Slovenj Gradcu sta najmanj dva takšna lokala, kjer se lahko obeduje pod osem evrov. seherezadaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom
Gratinirani svaljki