Sibir

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

tema odprta - 15. maj 2008 11:03 | ogledi: 1.209 | odgovori: 4

Na kulinariki se vse (z)ve, pa, da tudi jaz vprašam: a morda ima kdo kaj več informacij o potovanjih po Sibiriji ( Yekaterinburg, Novosibirsk, Irkutsk, posebej me zanimajo hoteli ( pa ne tisti z interneta za 150$/noč))

Planiram poleti eno potovanje v te kraje ( upam, da se mi izide ).

ežoj

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

15. maj 2008 12:06

ežoj, pa imaš karto za transsibirsko železnico že v žepu?????? Menda je zelooooooo zaedena......

Sem poslušala eno predavanje gospoda, nekje iz okolice Vipave, ki je bil tam....

rimljanka - zasebno mnenje

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

16. maj 2008 0:45

Vendy, hvala, ni mi niti na misel prišlo, da pogledam po takšnih forumih.

rimljanka, po meni dostopnih informacijah ( internet in dve knjigi lonly planet-a ) karte so v prodaji 45 dni vnaprej, jaz pa nimam trdnega plana, razen, da bi bil v Novosibirsku prvega avgusta, vse ostalo ja premakljivo. Imam tudi vozni red transibirske željeznice, je ogromno vlakov, meni je pa vseeno na katerega grem.

ežoj

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

16. maj 2008 5:41

ežoj, gospod, ki je imel tisto predavanje, nam je pač povedal, kako zelo težko je ob določenih terminih dobiti prostor na vlaku. Zato sem te pač opozorila.

rimljanka - zasebno mnenje

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti