16. maj 2008 15:30
V Metliki je naročeno lepo vreme, razen če se dogodijo napake pri dostavi. Atina
16. maj 2008 15:30
V Metliki je naročeno lepo vreme, razen če se dogodijo napake pri dostavi. Atina
18. maj 2008 7:08
Že dežuje golubić
18. maj 2008 7:13
Mi imamo pa čez tri ure prvo obhajilo... Issi
18. maj 2008 8:06
Eh naj pada...jaz si prepevam samo Guguje Mi imamo se fajn, če vam prav je al ne...pomaga pri dobri volji, tudi ko sem še hodila v šolo sem si pela Vem da danes bo srečen dan, pa je dan kar mignil:) Pa naj vas vse skupaj Kekčeva pesem spremlja...Dobra volja je najbolja...
19. maj 2008 7:37
Pa je piknik za nami in imeli smo lepo vreme in tudi toplo - v soboto seveda, v nedeljo smo se pa odpravili v Arboretum Volčji potok ker je pač pri nas sijalo sonce, a ko smo prišli tja je deževalo in ni bilo potem nič z obiskom le tega!¨ kokos
19. maj 2008 9:03
Pri nas sta bili sobota in nedelja do večera sončni. V nedeljo zvečer nekaj kapelj dežja, potem pa spet nič več. Sedaj pa sije sonček tako močno, da jemlje vid, hehe
Kyara
6. jun 2008 5:27
Kyara povej, kakšno vreme bomo imeli čez vikend (na vsaki spletni strani je namreč drugačna napoved )...
Lep dan in veliko se smejteKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jugoslovenka
Palačinke z gobami in ajdovo kašo