13. maj 2008 10:27
Čao,
ja rolada, se strinjam, tudi druga skrajanost je zelo moteča. da se vse kuha v tebi, ven pa ne priteče nič. No, jaz imam isti problem kot Tanja in tudi trpim zaradi tega. Pa to še niso valunga, še ni taka starost, ampak včasih me preprosto oblije kot iz škafa, najhuje je na obrazu, tik ob lasišču. Dobesedno tečejo potoki. Ponavadi tudi hrbet. Da sploh ne govorim, kaj je, če malo pomigam. ok, saj če športam, u redu, vzamem v zakup. Ampak najhuje je, ko sedim, recimo na vlaku, v službi, pač kjerkoli bolj na javnem - katastrofa. vsakršna temp.sprememba me vrže. Tudi ponoči. Tudi pozimi. Da vidiš to, vsi v puloverjih, pilijih, meni pa potoček po čelu, ko stopim iz mrzlega. Sem že jambrala zdravnici, pa nič. Pravi da je kriva teža. Ok, res je prevelika, ampak takšna je skoz, sem se vedno bolj potila, ampak te "valunge" so najhujše zadnje dve leti, ker sploj ni nujno, da kaj migam.
hja, svetovala ti sicer nisem nič, ampak vsaj veš, da imaš več sotrpinov. jaz si, če je možnost, takrat roke oz. zapestja oplaknem s hladno vodo in si malo ohladim zatilje s kakim hladnim mokrim robcem, to je pa vse. make up itak odpade, frizura tud. mrzle vode oz. pijač se pa itak izogibam, ker mi nit ne pašejo, vedno pijem le na sobno temperaturo ogreto/ohlajeno.
Lep pozdravček, S.