čao,
mene pa zanima, če je že katera poskusila barvati belo čokolado z jedilnimi barvami? Rada bi namreč naredila mušnice, pa mi tisto s sladkornim ledom nikakor ne gre....
Lep pozdravček, S.
čao,
mene pa zanima, če je že katera poskusila barvati belo čokolado z jedilnimi barvami? Rada bi namreč naredila mušnice, pa mi tisto s sladkornim ledom nikakor ne gre....
Lep pozdravček, S.
11. maj 2008 14:45
ja jaz sem jo z rdečo,rumeno...,pa se takoj strdi in potem potem samo dodam rastlinsko mast da se spet utekočini. snezinka
11. maj 2008 14:49
Tudi mene jezi sladkorni led in zato za preliv za piškote barvam belo čokolado. Ni tako gladko in lepo, ampak gre. A mušnic ne gre direktno pobarvat, tako recimo kot breskvice - mislim direkt na piškot. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
11. maj 2008 14:58
Mi smo nekoč nekdaj v slaščičarni uporabljali belo čokolado v gumbkih. Ta je namenjena za oblivanje peciva. Gumbke smo topili v vodni kopeli, barvali pa v vse mogoče barve z navadnimi jedilnimi barvami. Barve sicer to čokolado malo zgostijo, ampak smo jo razredčili z oljem. Te gumbke se lahko kupi tudi "privat", vendar samo v velikih količlinah. Lp MM
12. maj 2008 22:05
Čao, hvala za nasvete, bom poskusila. gobice so že pečene, samo še v mušnice se morajo preobrazit.... Lep pozdravček, S.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom
Špargljeve blazinice