13. maj 2008 9:23
O okusu sploh ne dvomim, kar pa se izgleda tiče - kapo dol... Sladkosneden pozdrav, helenag
13. maj 2008 9:23
O okusu sploh ne dvomim, kar pa se izgleda tiče - kapo dol... Sladkosneden pozdrav, helenag
13. maj 2008 9:32
Rina, wauuuu! Dol padeš! Tisti roza salonarček....pa Batman(a ni ljubek, Vendelina).....pa bejba na avtu....noro. Komplimenti - kolikor sem za minimalizem, toliko me tudi tele fantastične pisane reči navdušijo. Se počutim, kot da imam spet 6 let. Uni in Stana, vidve postajata pa drugi dream-team. Bravo! mamaF - Mojca
13. maj 2008 9:34
13. maj 2008 9:56
Noro lepo, dobro. Čestitam.
katti
13. maj 2008 10:22
Ah... pomoje pa sta bili poreveč zaposljeni z modeliranjem, pa sta pot to "belo stvar" dale samo biskvit premazan z masleno kremo , čeprav stana.r trdi, da je bila čokoladna krema... MM
13. maj 2008 10:51
Ne, ne, Morska. Da odgovorim Vendy - moja je bila polnjena s čokoladno-jagodnim moussom in svežimi jagodami, politimi s creme ganache. Biskvit pa namočen s sokom jagod, ki so ga spustile v mešanici sladkorja in limoninega soka. Spasirane so šle v mousse. unicorn
13. maj 2008 10:55
stana.r je napisal/a: |
Hvala rina Zasluga gre predvsem unicorn. Jaz nimam teh oblikovalskih spretnosti, kvečjemu za abstrakstno umetnost[jezik] Rina, tvoje torte so prečudovite!!! stana |
kozamurnik
sporočila: 2311
13. maj 2008 12:11
unicorn in stana,vse pohvale,vendar ali ne bi lahko videli tudi slike izdelave in pa recept za creme ganache ali pa tar za celo torto? Nam navadnim smrtnikom to ime ne pove kaj dosti,pa tudi slikovni album kot naveza "Vendy_stana.r" bi bil super. Ne recita ne!!! kozamurnik
13. maj 2008 12:38
Tele tri bejbe so itak največje face!!! Vsaj kar se tort tiče... Bravo vsem!!!
lidka
13. maj 2008 12:54
Ko sem pri 16 spekla prvo torto za očeta, kar v kastroli, ker modelov ni bilo, sem smetano pobarvala s Fla-vor-aidom ( se je vse skisalo) in na malo čokoladico Mendo napisala ime. Me je skoraj razneslo od ponosa glede barv in ideje, čeprav je bila po izgledu res malce pohojena. No, nadaljevanja so bila bolj vzpodbudna.
Če napišem, da sem ob pregledu stvaritev StaneR, Unicorn in Rine01 zavistna, ker meni take lepote ne bodo nikoli uspele, se človek vpraša, ali je zavist v tem primeru pozitivno ali negativno čustvo.
Ko pa napišem, da imajo zlate roke in dragocen talent, se pa počutim prav dobro. Jaz bom pač talente iskala drugje.
Naj vam uspe vse, česar se lotite.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Caprese solata s popečenimi svaljki
Tortelini z bučkami in slanino