9. maj 2008 21:42
Levstik, pa daj še kaj drugega napiši, malo prej, ni treba enega leta čakat! Atina
9. maj 2008 21:42
Levstik, pa daj še kaj drugega napiši, malo prej, ni treba enega leta čakat! Atina
9. maj 2008 22:03
Z lipo, robinijo in še čim se da narediti enake sirupe, vsak ima svoj poseben okus..................
rimljanka - zasebno mnenje
9. maj 2008 22:36
Hvala za odgove bom poskusila. Rimljanka, a mi lahko ti pojasniš kakšna je razlika med meliso in meto? Hvala. lp, pinka
10. maj 2008 0:20
Atina, sigurno bom, sem komaj zacel kuhat, se veliko se je treba naucit in to danes je blo komaj moje prvo sporocilo ;) Tej forumi od kulinarike so pa prav spica, tudi community (ljudje gor) je/so super. :) Sem naredu ze veliko receptov, in tisti ki so bolje ocenjeni eden za drugim ratajo ne mores verjet:) Kremsnite od t-baby so zadnjic v prvo super uspele, rumove tudi, raffaello isto .. res da to morda niso neki tezki recepti, a vseeno dobis veliko veselja in energije za "packat" naprej;) LpKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z morskimi sadeži
Domači Ferrero Rocher