15. maj 2008 18:39
sem vesela, da sem kanta za smeti kamor mečete svoje zgražanje, frina pa je ( vesela sem ) dobra plat te zgodbe. ampak še vedno trdim: tega gospoda se je lovilo že pred 6 leti, ko je bilo na podobnem forumu, veliko oškodovancev...naredili niso nič... potem je bilo na POP TV , v Preverjeno... pa spet niso naredili nič......moje razmišljanje ZAKAJ? 1. zato , ker je neulovljiv. 2. ker ga oglaševalski zakon ščiti...vsak lahko objavlja , kjerkoli, na lastno odgovornost, noben oglaševalski medij , ne odgovarja za verodostojnost oglasa...to oglaševalec podpiše, preden oglaša. 3. npr. celostranski oglas v Delu za en dan je 1000 €, od kje gospodu denar za oglaševanje, če ni dobil dovolj od naivnih SLOVENCEV?... še vedno trdim, zakon akcije in reakcije.....če ni klientov, ni posla! sem za delo na domu...ampak od meni preverjenih oseb...mogoče sosed rabi sestavljanje....ker ima sam s svojo obrtjo preveč dele........nikoli, pa res nikoli, ne bi nasedala takim oglasom...sedaj pa kakor kdo ve. Vse ki me kritizirate, hvala vam za kritiko, ampak ne vem ZA KAJ? Petra 1