16. maj 2008 10:59
Ežoj, če je bila goljufija, zakaj tega nisi prijavil.
Če nekdo z domnevno goljufijo izpuli iz rok posameznika €184,00 ljudem, ki običajno nimajo ničesar in da to počne nekaznovano nekaj let, je moralna dolžnost, da to prepečiš delati še naprej.
Da ne zgubljam besed o tem, da ima oškodvanec vso pravico, da dejanje prijavi in si denar pribori nazaj.
Mogoče tebi teh €184, ki jih imaš v roki in jih potem nimaš več, res nič ne pomeni.
Sprašujem se, kako ti pade na pamet, da to imenuješ drobna kraja, ki po tvojem ni vredna nobene besede, kaj šele preprečevanja.
Sem prepričana, da bi nepridiprava, ki bi ti sunil rabljene gate s štrika za perilo, žvajznil že kar na kraju samem. Da o tem, da bi nekomu za obljubljeno storitev 92€, pa ti za ta denar ne zagotovi obljubjene, zapisane storitve, ta denar kar pustil, sploh ne izgubljam besed.
Me je pa tvoj prispevek užalostil: dobesedno se norčuješ iz mojega napora in tistih težav, ki tebe ne zadenejo. Pri tem gre tudi za tvoj moralni odnos do domnevnega kaznivega dejanja in številnih prekrškov. O morali pa ti ne bom pridigala, ker imaš več izkušenj kot jaz.
Si pripravljen teh mizernih 184€ nakazati vsak mesec na naslov neke humanitarne organizacije? Nisi, ker je tudi zate to kar spodoben denar, kajne ?
F r i n a