25. maj 2009 10:27
Ja vse pa res ne more reševat policija ljudje sami bi morali biti toliko osveščeni da na hitro ponujen denar res nima nobene osnove. mark5
25. maj 2009 10:27
Ja vse pa res ne more reševat policija ljudje sami bi morali biti toliko osveščeni da na hitro ponujen denar res nima nobene osnove. mark5
28. maj 2009 10:28
pozdravljeni bila sem ogoljofa pred 4,5 leti -tip vzel denar in dobesedno izginil prijavila sem ga in danes vam ponosno povem ,da sem dobila vrnjen denar tako ,da še nekdo nekje dela in se pobriga za nas ta male ljudi lp harmonika
15. jul 2009 15:30
harmonika je napisal/a: |
pozdravljeni bila sem ogoljofa pred 4,5 leti -tip vzel denar in dobesedno izginil prijavila sem ga in danes vam ponosno povem ,da sem dobila vrnjen denar tako ,da še nekdo nekje dela in se pobriga za nas ta male ljudi lp harmonika |
15. jul 2009 15:39
pozdravljen marko jaz sem prijavila na tržni inšpektorat in potem so naprej vse posredovali tam ,nato so me še poklicali iz policijske postaje ,da sem podala podatke ,nato je šlo na sodišče in sedaj po tolkih letih sem dobila denar nazaj želim ti čimveč sreče in ne oklevaj samo podaj prijavo lp harmonika harmonika
11. sep 2009 14:51
Dobila sem obvestilo iz UE, kjer piše, da so z dnem 1.9.2009 Franca Harca izbrisali iz seznama zavezancev, ki opravljajo dopolnilno delo.
Če imamo kakršenkoli zahtevek do njega, ga bo potrebno reševati pri pristojnem sodišču.
Nekaj pa je le zaleglo ....
Če kdo tipa najde oglaševat, naj tu napiše poročilo. Bomo šli v akcijo.
F r i n a
11. sep 2009 14:51
Pozabila sem napisati, da imam tako dober občutek....
F r i n a
11. sep 2009 15:48
Čestitam, frina. Mamamia mamamiakozamurnik
sporočila: 2311
11. sep 2009 16:23
Bravo, frina.Ne samo za tole, tudi za vse ostale nasvete! kozamurnik
11. sep 2009 17:32
Frina ! čestitke!
Mojca
12. sep 2009 7:57
Čestitam za vztrajnost! ursula-ceKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo
Jabolčne kremšnite