30. sep 2008 20:35
Peter Mayle: Hotel Pastis
rimljanka - zasebno mnenje
30. sep 2008 20:35
Peter Mayle: Hotel Pastis
rimljanka - zasebno mnenje
30. sep 2008 20:55
Feri Lainšček Ločil bom peno od valov magnolija
30. sep 2008 22:24
Vse od Julie Garwood. Konsalik - Ognjeni cvet pozabljenih in vse ostale Judith Kranz - Mistralova hči Jane Austin - Emma Utta Danella - Stella Termogen, Zvezda Janez Jalen - Cvetkova Cilka Amanda Quick - vse Victoria Holt - vse..... vanjatajnsek
1. okt 2008 12:47
Ne vem, če šteje ravno pod ljubezenski roman, vendar pa je bil meni zelo všeč Menuet za kitaro. Veri
1. okt 2008 13:50
full dobre so: Golobičina pot Slavčeva kletka Labodja milina vse od Lee, Linda Francis bina
2. okt 2008 10:04
Včeraj sem prebrala: Rachel Gibson - Nihče drug kot on. Na kratko: eno tako "fajno" ljubezensko branje. Malo bolj konkretno pa: "Prisrčna in zabavna ljubezenska zgodba med človekoma, ki se že od otroštva gledata kot pes in mačka. Delaney je pridna pastorka župana v malem mestecu Truly v državi Idaho. Nick je županov neobrzdani nezakonski sin, ki ga ta nikoli ne prizna. Ko Delaney pri osemnajstih letih zapusti Truly, se ne namerava nikoli več vrniti v mesto, kjer je pustila toliko bolečih spominov. Toda njen očim Henry Shaw ima zanjo drugačne načrte. Po smrti pusti za sabo oporoko, ki bo krepko posegla v življenja njegovih bližnjih in jim jih za vselej spremenila. Nick in Delaney pa bosta končno spoznala, da navidezno sovraštvo med njima v resnici nikoli ni izhajalo iz antipatije, temveč ... simpatije." (spletna stran založbe Meander) cvetkolinka
2. okt 2008 11:38
Romani od Rosamunde Pilcher. Lakica
2. okt 2008 11:51
cvetkolinka je napisal/a: |
Včeraj sem prebrala: Rachel Gibson - Nihče drug kot on.Na kratko: eno tako "fajno" ljubezensko branje. cvetkolinka |
Prav fajn knjigica, je kar ne moreš odložit.
Loni Makaroni
2. okt 2008 11:52
Henry Miller: Tihi dnevi v Clichyju
John Fowles: Ženska francoskega poročnika
Mamamia
mamamia
2. okt 2008 12:35
Joj, darling in Veri sta pa vsaka na svoj način tule z enim "džon u čelo" pristopom posegli v primere žanra... Se strinjam z vajinim izborom, moram pa priznati, da mi gre malo na smeh Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači prijatelj z orehi in čokolado
Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako