2. okt 2008 10:53
Jaz sem ga kupila v Merkurju, pred prbližno dvema letoma. jezek
2. okt 2008 10:53
Jaz sem ga kupila v Merkurju, pred prbližno dvema letoma. jezek
9. okt 2008 18:41
Hey, mi mamo kuhinjskega robota ronic po sejmih ga prodajajajo-SUPER lahka naredi do 1 kile testa u samo 10 sekundah pa kvasa ni treba vzhajat-preizkušeno res mi ne znamo delat brez njega tak da moj favorit je ronic.......... sinxv
9. okt 2008 21:29
Kvasa ni treba vzhajat tudi če mesiš na roke, to nima veze z aparatom: Včasih so kvas vzhajali, ker je bil dostikrat slab oz. so bile kvasovke v njem že mrtve in zato včasih ni vsak kos kvasa delal, zdaj pa je to industrija in kvas dela in ga samo daš v moko, pa je. Veri
5. apr 2009 16:05
muca1 je napisal/a: |
Rebecca, Kitchenaid aparat dobiš v trgovini ID:DOMA Slovenska cesta 9, Ljubljana. Sama se še nisem odločila kateri je boljši Bosch MUM 8 ali ta aparat. Če ga boš kupila, bi te prosila če lahko poročaš o njegovi moči. Ta je namreč v tej funkciji šibkejši. muca1 |
5. apr 2009 16:10
Jaz upoštevam Veri,ki je to napisala že dooolgo nazaj, nikoli ne dam vzahaj kvasa, ga samo nadrobim v moko.
jade
Sporočilo je spremenil(a) jade dne 05. apr 2009 17:10:54Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Čarobna zelena torta
Špageti s kozicami in omako Basilico