19. maj 2008 9:36
Ko sem deklaracije primerjala z drugimi izdelki (to pač počnem, ker nikomur več ne zaupam, ker me vsi poskušajo zip-zip), sem ugotovila, da ni razlike!! Jaz za pranje perila uporabljam frosch, prav tako za čiščenje kopalnice in ostalih prostorov. Za ročno in strojno pomivanje posode pa Almawin - dobite v trgovinah z ekološkimi izdelki. In sem zadovoljna. Imela sem tudi Almacabio (tudi eko), ampak se mi ni obneslo. Za kozmetiko pa sem začela uporabljat Weledo. Prebrala sem že veliko na to temo in si ne morem kaj da ne bi kupila hrane in drugih izdelkov ki so boljši zame in za družino, kot pa da se še naprej zastrupljam. Ja, seveda so v večini ti izdelki dražji, kar tudi mene PRECEJ jezi - s 300/400€ na mesec si to res težko privoščiš. Če vas še kaj dodatno zanima glede hrane in ostalih eko izdelkov si lahko pogledate na strani www.zazdravje.net Tu vam lahko napišem tudi en ocvirk .... ali ste se že kdaj vprašali zakaj je kitajski česen vedno tako "krasen"? Dragi moji, ker ga OBSEVAJO z gama x žarki in tega sploh ne skrivajo. Trdijo celo, da je to manjše zlo kot pesticidi. Ko boste pa še zvedeli dozo s katero obsevajo razno sadje in zelenjavo iz daljnih dežel, vas bo dotolklo. Podatek na zgornji spletni strani je sicer takšen da te kap, ampak četudi drži samo 10% je to še vedno preveč. Obsevali naj bi ga toliko, kot da bi vi šli 10.000x na rtg pljuč!! Pa lep pozdrav! veverica