30. apr 2008 19:39
Jaaaaa, Zakopane, joj, mi je nerodno, da mi je ta podatek nekje pri ušesih ušel ven iz glave. šnorca
30. apr 2008 19:39
Jaaaaa, Zakopane, joj, mi je nerodno, da mi je ta podatek nekje pri ušesih ušel ven iz glave. šnorca
2. maj 2008 20:17
Zdaj ste verjetno že nazaj iz Krakowa. Upam, da ste pili pivo "na štango", pri nas rečejo žirafa (na lesenem podnožju je pipica, zgoraj pa steklen valj, napolnjen s pivom, pa si vsak pri mizi toči, kolikor mu paše.
Pa upam, da ste bili v bližnjem rudniku soli, v tistih krasnih sobanah iz soli, in v rudniku je tudi bolniška soba za zdravljenje z jodom...Super stvar je bil ta rudnik, nekaj sto metrov v zemljo se spuščaš z dvigalom....
Židovski geto te pretrese, pa nekdanji inudstrijski predel, da ne govorim o tovarnah, v katerih so delali Židi.
Ogled bližnjega Aushcwitza je učna ura zgodovina, tudi Schindlerjev seznam so snemali v zapuščenih tovarnah v Krakowu.
Saj vem, malo zamujam, ampak nisem prej videla teme. NAs je Krakow tako prevzel, da se bomo slej ko prej še enkrat podali tja.
Morda pa zapisano koristi komu, ki še ni bl tam, pa namerava.
Pozdrav, Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom
Pustne miške