28. apr 2008 21:08
Saj sem zgoraj napisala da me je poslala na pravi naslov, ampak; 1,5m = 105€!!!
Druga varianta je v neki novi trgovini, ki se 5.5. odpira v MB, lastnica je neka gospa iz Brazilije, cena pa 2m = 43,20€. Much better!
Tretja varianta pa trgovina v LJ, kjer je 1,5m = 76€
Preklicala pa sem danes pol Slovenije. Poročne salone, grosiste z raznimi materiali za poročne, maturantske in podobne obleke, šiviljstva,... ... ... malokje so sploh vedeli kaj iščem, pošiljali so me eden do drugega. Popolnoma razočarana sem bila pa nad šiviljskim salonom v Škofji loki (ne bom delala reklame z imenom), kjer so točno vedeli kaj iščem in povedali, da ga imajo, ampak mi ga ne prodajo če ne dam izdelat obleke k njim. Kje ga dobavljajo, pa tudi niso želeli povedati. Saj razumem, da je posel posel, ampak vseeno sem bila razočarana. Hči bo imela še birmo, valeto, maturantski ples in verjetno poroko - k njim gotovo ne bom dala delat obleke. Ta trenutek pač iščem ta marabu in če bi mi ga prodali, bi si jih zelo zelo zapomnila po ustrežljivosti in fleksibilnosti in se verjetno spomnila na njih ko bi potrebovala slavnostno obleko.
Malo sem zašla; skratka, če ga kje dobim kaj ceneje bom seveda vesela, če ne, pa pride v poštev MB.
Issi