lepo je bilo z vami, vendar se moram posloviti, za kuhanje ne najdem nič novega,na ostalih temah sem pa nezaželjen.bodite srečni.
lepo je bilo z vami, vendar se moram posloviti, za kuhanje ne najdem nič novega,na ostalih temah sem pa nezaželjen.bodite srečni.
24. apr 2008 23:52
Al je to mal provokacije?
ANJA
25. apr 2008 0:02
Wran... Jaz ti pošiljam en poljubček... : )
lidka
25. apr 2008 0:54
Lepo se imej...
Nasja
25. apr 2008 1:56
Wran, grem stavit, da si ti po horoskopu rak? ! seherezada
25. apr 2008 6:03
Hm... "cejva rejč" Eni pa res imajo smisel za humor... Kakšen nick pa sedaj sledi (nekaj v stilu xxx51 zagotovo )?
Nič, če si se tako odločil, pa fino bodi
Lep dan in veliko se smejte
25. apr 2008 6:37
Živjo, vidim, da si imel plusek.
Saj boš, kar ga je ostalo, namenil prvi/prvemu, ki bo vprašal zanj, a ne ?
In se te bomo še z več solzami v očmi spominjali.
nola
25. apr 2008 7:14
Že včeraj, če se ne motim, je bilo na enem forumu neko slovo, ... A danes pa še enkrat Pa jutri verjetno še enkrat, ... Očitno nikakor ne moreš s kulinarike. Je tukaj preveč dobrih receptov in še več suhcanih in debelih kuharic in kuharjev, ki so izjemni ljudje. Predvidevam pa (kot je že nola), da pluskota ne boš kar tako zavrgel.... SE PRIPOROČAM LP E.
25. apr 2008 7:58
A tako slabi smo na kulinariki? No ja.....kakor za koga. Če bi se rad družil, dobro jedel in se fajn imel, potem je kulslo ta prava, če pa iščeš zgago, pa kar pojdi in se drugje fajn imej. Mislim pa, da ni človeka, ki ne bi rad dobro jedel, in se še kaj novega naučil. Vse to je tu možno. Če pa ti že vse veš, pač nismo pravi zate. Adijo in fajn se imej, kjer koli že boš.
Kyara
25. apr 2008 8:30
Če se prav spomnim, je plusek zrastel ob spremembi imena iz Vinko52 v WRAN52. Najbrž ne iz navdušenja nad kulinaričnimi vrednostmi portala, ampak je najbrž sprememba imena povezana z naročilom Plus paketa, ker Jernej le tako spremeni vzdevek. Se motim?
F r i n a
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev
Panakota z belo čokolado in penino