simpatična,lepa,pametna,uspešna katarina kresal.
VINKO
Temo je spremenil(a) WRAN51 dne 22. apr 2008 15:04:26
simpatična,lepa,pametna,uspešna katarina kresal.
VINKO
Temo je spremenil(a) WRAN51 dne 22. apr 2008 15:04:26
20. apr 2008 22:44
se strinjam.
20. apr 2008 23:06
Kdo pa je ta Kristina Kresal Morda sorodnica Katerine Kresal blažkaa
20. apr 2008 23:17
Če ne zna kuhat pol že ni idealna Urša
21. apr 2008 7:32
Zanimivo, pri nas velja samo tisto, kar je: "simpatično, lepo, "pametno", uspešno..."! Dalo bi se veliko povedat na to temo. Pozdravček
21. apr 2008 7:42
Ja pol bo pa spet katera povedala kako v prid sodobne ženske, ne samo barbi lutke, pa bo mali varaš pokonci skočil... Začetnica
21. apr 2008 8:33
pri lepi embalaži je notri lahko zavito marsikaj,pa ne bi nikogar žalila,ponavadi pa je bistvo očem prikrito.Imam opa vsak svoje očke,ane? jampina
21. apr 2008 9:26
Traparija pa taka, saj ne živimo v času pravljic, ko so se same Pepelke, Trnuljčice in Sneguljčice okoli sprehajale.
Saj jaz sem tudi luštna, simpatična (pa celo kuhat znam) za tiste ljudi, ki mi v življenju kaj pomenijo. Kako me pa ves ostali svet vidi, mi je čisto vseeno. Glavno, da se dobro počutim v svoji "embalaži".
Loni Makaroni
21. apr 2008 10:04
Vsak idealen moški najde svojo idealno žensko, vsaka lopata pa svoj štil. Se pa zgodi, da naletimo tudi na razstavne primerke cepcev! Na žalost tudi med kuharskimi recepti!
Ognjič
21. apr 2008 10:37
Po dvajsetih letih se srečata dva imama. Steče debata in pogovor nanese na družino. Prvi se pohvali, da ima ženo, pet otrok in dostojno življenje. Drugi je še vedno samski .
" Kako pa to, da ni maš družine"?
"Veš iskal sem idealno ženo.Nekoč sem jo že skoraj našel, a je bila iz premalo premožne družine. Tudi druga je imela vse kvalitete ideala, a je bila premalo verna "...
"In potem sem jo zagledal. Bila je popolna pravi vzor ideala. Mila, odločna, iz dobre, bogate družine, ravno prav verna" ...
" In zakaj se potem nisi poročil z njo"?
" Ker je iskala idealnega moža" !
kobra 1
21. apr 2008 11:00
Ognjič,Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)
Čokoladni eklerji