21. apr 2008 12:09
Jaz sem se nad uporabo kozmetike zamislila, ko sem nekega večera s seboj v tuš kabino v kampu vlekla: šampon balzam za lase gel za umivanje obraza tuš gel za telo intimno milo brivsko peno za noge po tem pa še: silikonski sprej za lase, peno za oblikovanje pričeske kremo za obraz, mleko za telo zobno pasto deodorant In to za enkratno tuširanje. Saj zdaj ne uporabljam kaj dosti manj teh zadev, kupujem si edino kozmetiko od Extravaganje Body care, koliko je naravna ne vem, je pa ena redkih ki mi kolikor toliko ustreza. Piše gor lahko vse živo, ampak diši nič in tudi koža jo obožuje. Je pa slovenski proizvod. Imam namreč zelo "tečno" kožo, ki se hitro odzove na preveč kemikalij. Edina packarija, ki jo zavestno dajem nase je poleti Ilrido, mleko za sončenje, ki preprečuje izbruh sončne alergije (pa se sploh uradno ne sončim, oz. sem v senci). Faktor sicer ni visok, samo kako zavre nastanek tistih srbečih mehurčkov pa pravzaprav ne želim vedeti. Dobro je vedeti vse zgornje navedbe, samo žal imajo taki članki učinek na premajhen krog ljudi oz. je to nekako podobno kot z E ji v prehrani. Vsi vemo da so tam, se nekako trudimo jim izognit, pa vendar imamo tiste, ki so pri tem zelo striknti v bistvu za težake in komplikatorje. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca