Ker vem da tu na kulslo vedno znate pomagati ,prosim za nasvet.Pred časom sem jih znala delati,zdaj ko pa jih je treba narediti pa ne znam več.Če mi zna katera pomagati z nasvetom izdelave cofkov ,se najlepše zahvaljujem za pomoč!
lp
marjeta10
Ker vem da tu na kulslo vedno znate pomagati ,prosim za nasvet.Pred časom sem jih znala delati,zdaj ko pa jih je treba narediti pa ne znam več.Če mi zna katera pomagati z nasvetom izdelave cofkov ,se najlepše zahvaljujem za pomoč!
lp
marjeta10
19. apr 2008 13:37
Izrežeš dva kroga iz tršega kartona, na sredini vsakega še po en manjši krog - potem ju zložiš skupaj in nanju naviješ volno. Ko ju dovolj "obviješ" zarežeš tam, kjer se oba kartona stikata in nato med obema kartonoma trdno zavežeš. Snameš kartona in cofku samo napraviš še lepo frizurico.... Glede na to, da si to že počela, bi morala ta razlaga zadostovati... toliko da se spomniš. Pa lp, Marna
19. apr 2008 15:30
Marna,najlepša hvala,zdaj bo pa že šlo,sem res rabila malo razlage,tako je ,če česa dolgo ne delaš.
lp
marjeta10Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečen riž z zelenjavo
Mini potičke