21. apr 2008 2:03
auachiuaua je napisal/a: | ||
|
21. apr 2008 2:03
|
21. apr 2008 7:27
|
21. apr 2008 7:36
Anaeva, mogoče misliš Metalko, včasih so imeli dosti kvalitetne posode, ko sem bila zadnjič tam (pred leti) so jo imeli v kleti.
Lijana
21. apr 2008 9:07
ne ni Metalka,vhod v ta center nakupovanja je bil nekako nasproti bivše športne trgovine,mogoče Slovenijašporta,.... ali pa iz strani kjer je ena trgovina za male živali,tam nekje je en prehod za v atrij in potem iz atrija vidiš trgovine okrogin okrog,ter v višino,samo ne vem če še obstajajo,..... drugače pa je moje mnenje takšno,da če je kuhar dober in kosilo dobro potem je lahko tudi navaden emo lonec,važno je kaj je notri,... moja mati ima pol kombija še iz Italije prešvercanenega AMC,bi lahko takrat imela ene dva golfa al pa kakšen oreng eksotičen dopust,posoda pa je povsod,tudi v dnevni sobi,da o čajnikih in kofe lončkih nebi preveč,... na šporgetu pa še vedno emo lonc in ajmoht not,.... anaeva
21. apr 2008 9:13
Atina je napisal/a: |
Pa malo več prijaznosti, no! (ne toliko do mene, ampak do drugih) Atina Sporočilo je spremenil(a) Atina dne 21. apr 2008 08:28:40 |
21. apr 2008 9:19
anaeva je napisal/a: |
ne ni Metalka,vhod v ta center nakupovanja je bil nekako nasproti bivše športne trgovine,mogoče Slovenijašporta,.... ali pa iz strani kjer je ena trgovina za male živali,tam nekje je en prehod za v atrij in potem iz atrija vidiš trgovine okrogin okrog,ter v višino,samo ne vem če še obstajajo,..... drugače pa je moje mnenje takšno,da če je kuhar dober in kosilo dobro potem je lahko tudi navaden emo lonec,važno je kaj je notri,... moja mati ima pol kombija še iz Italije prešvercanenega AMC,bi lahko takrat imela ene dva golfa al pa kakšen oreng eksotičen dopust,posoda pa je povsod,tudi v dnevni sobi,da o čajnikih in kofe lončkih nebi preveč,... na šporgetu pa še vedno emo lonc in ajmoht not,.... anaeva |
21. apr 2008 9:27
Spet hi :) Da še malo dregnem. AMC posodo lahko kupiš preko zastopnikov. Na spletu sem našla to stran: http://www.amc.si/ smrečica
21. apr 2008 9:35
najverjetneje je res Marcus center,no nisem vedela,da ne obstaja več,žal,.... bom pa vseeno preverila da ne bom ponujala prazneslame,ker nisem 100 %. anaeva
21. apr 2008 9:58
http://www.xxxlutz.at/xxxl-auswahl/prospekte/spezia Pri Boutiquekatalog 2008 klikni na - Katalog ansehen. Na drugi strani levo zgoraj je ena Tefalova ponva, ki je tudi za indukcijo. Jaz bom en dan šla ponjo. Če želiš ti jo lahko spravim do Lj, če še bodo jih imeli. jass
21. apr 2008 11:49
jass je napisal/a: |
http://www.xxxlutz.at/xxxl-auswahl/prospekte/spezia Pri Boutiquekatalog 2008 klikni na - Katalog ansehen. Na drugi strani levo zgoraj je ena Tefalova ponva, ki je tudi za indukcijo. Jaz bom en dan šla ponjo. Če želiš ti jo lahko spravim do Lj, če še bodo jih imeli. jass |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Browniji s temnim pivom
Špageti z omako iz bazilike in parmezanom