Rožni vrtovi

fuksija  

član od: 27.10.2007

sporočila: 86

tema odprta - 17. apr 2008 22:19 | ogledi: 1.615 | odgovori: 2

Rožni vrtovi Furlanije, ste jih že videli? Če ste jih, mi prosim napišite, če so vredni ogleda konec maja. Za vsa vaša mnenja bom hvaležna.

Lepo pozdravljeni.

fuksija

lucka52  

član od: 13.7.2007

sporočila: 1939

18. apr 2008 11:47

Ne vem sicer katere vrtove imas v mislih, predvidevam pa, da Fiumicello(Aquilea) pa Artegna pa morda Strassoldo. Nisem bila se v nobenem,videla pa sem oddajo, mislim da o tistem iz Fiumicella, na regionalni TV in je bilo videti res kaj videti.Ce se prav spomnim, vec kot 400 razlicnih, tudi zelo redkih sort vrtnic ,ki jih drugace nimas prilike videti.Mislim, da so to privatni vrtovi in odprti le obcasno za javne oglede,kaj vec pa ti ne vem povedati. Si me pa spomnila, da je zadnji cas, da grem vsaj enega pogledat.lp lucka

fuksija  

član od: 27.10.2007

sporočila: 86

18. apr 2008 20:54

Ja, Lucka52, prav te imam v mislih. Agencija Maona iz Pirana organizira ogled teh vrtov 24. maja. (na spletu) To se pravi, da so v teh vrtovih rdeča nit prelepe vrtnice, namreč mene pa predvsem zanimajo skalnjaki in vrtni ribniki (rada bi dobila še kakšne ideje). Vesela sem, da si se oglasila, če si bom vrtove ogledala ti pa poročam o tej lepoti. Pozdrav fuksija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti