17. apr 2008 17:23
Je čisto brez veze razpredat, kdo jo je dobil in kje. Prebereš kolektivno pogodbo tvoje dejavnosti in ti je v trenutku jasno, a je a ni.
Lijana
17. apr 2008 17:23
Je čisto brez veze razpredat, kdo jo je dobil in kje. Prebereš kolektivno pogodbo tvoje dejavnosti in ti je v trenutku jasno, a je a ni.
Lijana
17. apr 2008 17:36
LIJANA - hvala!! Pa tudi vsem ostalim, seveda. lp, vanjatajnsek
17. apr 2008 18:00
Normalno je, da vsak delavec pričakuje nagrado, ampak - a se vam ne zdi nefer do delodajalca (sploh če je to kak manjši s.p. naprimer), da ima delavca zaposlenega npr. eno leto, pa mu mora izplačati jubilejno nagrado?
Po mojem mnenju bi moral takšne nagrade izplačevati Zavod za zaposlovanje.
jasna
17. apr 2008 19:11
Kot so že nekateri napisali, je nagrada oz. izplačilo le te odvisno od kolektivne pogodbe. Če bo morda komu v pomoč, spodaj je "seznam" vseh k.p.: http://www.mddsz.gov.si/si/delovna_podrocja/delovna_r Lp! juti
17. apr 2008 19:43
Pa sem le prišla domov in do računalnika. Vanja, če si zaposlena v kovinsko predelovalni industriji, ti nagrada pripada. Tudi moj mož je zaposlen v enaki panogi. Pokliči pravno službo sindikata. Tam ti bodo vse razložili. dixi
17. apr 2008 19:59
vanjatajnsek je napisal/a: |
Uf, torej je zelo različno. Gre pa za kovinsko predelovalno industrijo in za zelo veliko firmo. Torej bi bilo najboljše se obrniti na sindikat, a ne? Hvala, vanjatajnsek |
17. apr 2008 21:06
A katera ve , kakšni so pogoji o jubilejnih nagradah v gostinstvu ??? Lepo in radi se imejmo ursa40Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lečina juha in krekerji iz polente
Ameriška jabolčna pita (American apple pie )