Imam nekaj več fete, pakirane po 200g. Ker ji kmalu poteče rok trajanja, je ne bom mogla porabiti. Jo lahko razdelim na manjše porcije in jo zamrznem?
Hvala za odgovore.
Julija
Imam nekaj več fete, pakirane po 200g. Ker ji kmalu poteče rok trajanja, je ne bom mogla porabiti. Jo lahko razdelim na manjše porcije in jo zamrznem?
Hvala za odgovore.
Julija
16. apr 2008 14:29
Julya iz lastnih izkušenj ti lahko povem, da zmeraj tako delam, kot si sama vprašala, pa je do zdaj bilo vse v redu. Preden pa rabim, jo vzamem iz zamrzovalnika , dam v hladilnik, da se počasi odtali (čez noč) in jo normalno rabim nadalje, kot svežo. LP jaša
16. apr 2008 14:37
jaša je napisal/a: |
Julya iz lastnih izkušenj ti lahko povem, da zmeraj tako delam, kot si sama vprašala, pa je do zdaj bilo vse v redu. Preden pa rabim, jo vzamem iz zamrzovalnika , dam v hladilnik, da se počasi odtali (čez noč) in jo normalno rabim nadalje, kot svežo.LPjaša |
Hvala za hiter odgovor. Grem takoj v akcijo.
Julija
16. apr 2008 16:06
Joooj, če je ne moreš porabit.....škoda, da se je ne da po mailu pošiljat, jaz bi se takoj javila, da sem tvoj hladilnik za en čas. Saj se hecam (sem tako požrešna, kar se fete tiče, da mi nikoli ne ostaja). mamaF - Mojca
16. apr 2008 17:24
mamaF je napisal/a: |
(sem tako požrešna, kar se fete tiče, da mi nikoli ne ostaja). |
Hvala enako- so se mi kar sline začele nabirati. Jaz vzamem v roke samo vilico in jo napadam Ni važno, kako velik kos...
Lep dan in veliko se smejte
17. apr 2008 13:14
Simona84 je napisal/a: | ||
Hvala enako- so se mi kar sline začele nabirati. Jaz vzamem v roke samo vilico in jo napadam Ni važno, kako velik kos... Lep dan in veliko se smejte |
Kg in 60 dag bi jo tudi vidve težko pojedli v treh dneh, se mi zdi. Zdaj sem dala večino v zamrzovalnik, ostalo pa bomo pojedli. Itak je še kak dan dlje uporabna.
JulijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jernejev zelenjavni curry
Bučke s sirom