Plavanje dojenčkov!

cimetovka  

član od: 14.12.2006

sporočila: 71

tema odprta - 16. apr 2008 9:41 | ogledi: 1.742 | odgovori: 4

Zdravo,

imam 5 mesecev staro hčerko in me zanima ali je katera obiskovala tečaj plavanja za dojenčka in če mi lahko kdo pove kako to zgleda. Slišim pozitivne in negativne stvari pa me zanimajo vaše izkušnje s tem.

cimetovka

Kira  

član od: 12.11.2002

sporočila: 58

16. apr 2008 9:54

jaz sem bila s plavanjem zelo zadovoljna, mali pa tudi. Sedaj pricakujemo drugega in se bova prav tako udelezila tecaja. Mi2 sva hodila na Kodeljevo-DIF. http://kad.si/babyswim/ Kira

cimetovka  

član od: 14.12.2006

sporočila: 71

16. apr 2008 10:22

Mene zanima kako poteka vadba kake vaje se izvajajo in podobno. Če je možno to delati tudi sam. Vem da obstajajo različni pripomočkinpr. fredov obroč tega že imam. vendar mene zanima kako točno poteka vadnba katere vaje se izvajajo npr: kzanje dojenčku žoge ali polivanje s kanglico ipd. zanima me opis teh vaj. Ali to dajo otroke samo v vodo in potem malo plavaš sem in tja ali se dejansko izvajojo kake posebne vaje. cimetovka Sporočilo je spremenil(a) cimetovka dne 16. apr 2008 11:55:30

unicorn  

član od: 8.10.2005

sporočila: 212

16. apr 2008 10:30

Cimetovka, pozdravljena. Ne verjamem, da lahko povsem iste vaje delaš sama, saj imajo posebne pripomočke, v katerih dojenčki lahko ležijo. Sicer pa sva midve hodili na bazen tudi sami, oz. z očijem, ker je pikica res izredno uživala v vodi. Začeli sva pa nekje pri šestih mesecih. unicorn

kuharica Mici  

član od: 30.9.2004

sporočila: 276

16. apr 2008 13:17

hojla, morda katera ve, če imajo plavanje dojenčkov tudi na obali? lp, k.mici kuharica Mici

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti