16. apr 2008 15:25
Jaz sem pred dvema letoma delala zakramente. Vse naenkrat. Bil je izredno lepo obred in čudovito druženje. Za botra mi je šel fant. Ker sem zakramente prejela na veliko noč, je moja mami pripravila nekaj jedi. Povabila sem še fantove starše in staro mamo. Ti seveda niso vedeli, da bom naredila zakramente. Po kosilu sem vse skupaj povabila k maši. Bili so seveda šokirani. Na koncu so mi le čestitali in povedali, da je bil to resnično lep dogodek (ker se naš župnik vsako leto za katehumene res potrudi). Daril nisem sprejemala. Le od fanta sem dobila krstno svečko. Zadovoljna sem bila s tem, da sem dobila zakramente. Sem pa zato toliko bolj žalostna, ko spremljam fantovo nečakinjo in njene starše. Birma bo septembra, pa se že na veliko govori kaj bo kdo oblekel, kakšne želje ima, kdo bo kaj dal, ... S tem da so imeli ogromno problemov z botrom, ker si je izbala "najbogatejšega" med sorodniki, pa jo je zavrnil. Nato so preračunavali kdo je finančno najmočnejši, da bo lahko boter. Zame je to čisto prava KATASTROFA!!! Tako da me bo kar malce strah vprašat, če lahko za darilo dam torto . Odgovor mislim da že vem, ampak bom vseeno upala Lp E.