9. maj 2008 23:15
Jaz pa pridem bolj pozno, seveda če bo domač piknik do mraka gotov, upam da bo. Prinesem obljubljeno in morda se kaksen kruh. lipa1
9. maj 2008 23:15
Jaz pa pridem bolj pozno, seveda če bo domač piknik do mraka gotov, upam da bo. Prinesem obljubljeno in morda se kaksen kruh. lipa1
10. maj 2008 6:02
Rimljanka, če mi bo uspelo priti te popoldan pokličem, če boste okoli 20h sploh še tam. Samo kaj naj sabo prinesem to je zdaj vprašanje, ko se boste do takrat že vsi napokali...
Aja pa mamamiino sirnico ne jest, ker ni dobra, res ne..
jade
10. maj 2008 6:59
Jade, ti samo pridi, ničesar ne prinesi, bo tako čisto OK. Velja? Boš na naslednjem pikniku "not prinesla".
rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije
10. maj 2008 7:17
jutro, ni mi jasno, lahko priponke in sestavine na roke napišem, na listek? tanjaj
10. maj 2008 7:38
Ja, seveda, zakaj pa ne, jaz jih tudi bom.....
rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije
10. maj 2008 7:41
Lahko jih napišete na roke, lahko jih pa v Wordu natipkate zraven
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
10. maj 2008 8:42
jernej je napisal/a: |
Ne, kar take kot so, nekih 10cm pridejo ali koliko. [jernej] Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
10. maj 2008 8:43
Ni problema. Mi odhajamo, ne bom več dosegljiv tule. Se vidimo na Kopitniku!
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
10. maj 2008 9:02
Jaz tudi odhajam.... se vidjamo. Pozdravček!
10. maj 2008 9:41
Mi tudi že komaj čakamo, da bo napočila prava ura blažkaaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo