8. maj 2008 10:08
Jaz imam pa še eno vprašanje : bi bilo zelo narobe, če bi bil z nami še naš mali kuža (kavalir, 8 kg)? Je zelo tihe sorte le crklja se rad. ?? robida
8. maj 2008 10:08
Jaz imam pa še eno vprašanje : bi bilo zelo narobe, če bi bil z nami še naš mali kuža (kavalir, 8 kg)? Je zelo tihe sorte le crklja se rad. ?? robida
8. maj 2008 12:04
Najbrž ne, samo prosto tekati pa najbrž le ne bo smel....je to le javen prostor, odprt tudi za vse ostale obiskovalce. Odgovornost je tvoja.
rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije
8. maj 2008 12:10
Poskušali bomo najti varstvo, če pa bi bil z nami, bi bil pa definitivno na povodcu. lp robida
8. maj 2008 12:41
Takoj vam moram povedati, da imam prevoz!!!!!!
Katjuška je tako prijazna in pride pome.
Torej se vidimo na Kopitniku.
Lep pozdrav in hvala vsem, ki ste si belili glavo s tem mojim prevozom.
Romanad
8. maj 2008 12:55
Jernej, hvala, zlat si, vendar ne zaradi prijave. Medtem sem skušala urediti nekako stvar - pa ne gre !!! Lepo, lepo se imejte, bom mislila na vas. Lili lili A.
8. maj 2008 13:14
Ok, danes je četrtek in zdaj vem, da mene definitivno ne bo - se mi obeta drugačna višinska rekreacija - sajenje na naših hribovskih njivah.
Loni Makaroni
8. maj 2008 13:35
Da ne bom tipkal dvakrat, še tule si preberite eno zanimivo pesmico
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
8. maj 2008 14:09
Kakorkoli če kdo ne bo našel je moj mobitel 041 538 957 si ga zapišite pa pokličete, vas bomo že vodili
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
8. maj 2008 14:25
Jernej, ali se da priti tistih nekaj 100m od parkirišča do koče z otroškim vozičkom? Upamo le, da bo v soboto lepo sončno vreme . muffin
8. maj 2008 14:32
Saj še 100 m ni, muffin. Ja, se da, so bili 2. 5. tudi vozičkarji gor.....kot so vedno. tam je itak raj za mulčke.
rimljanka - moderatorka Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučna juha s kokosovim mlekom
Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni