6. maj 2008 13:27
Joj, Ognjič, enega franceljna z ježek bodicami in okusom jagode bi jaz imela, če boš imela še kaj placa v kufru
Loni Makaroni
6. maj 2008 13:27
Joj, Ognjič, enega franceljna z ježek bodicami in okusom jagode bi jaz imela, če boš imela še kaj placa v kufru
Loni Makaroni
6. maj 2008 13:34
Loni je napisal/a: |
Joj, Ognjič, enega franceljna z ježek bodicami in okusom jagode bi jaz imela, če boš imela še kaj placa v kufru Loni Makaroni |
Morajo pikat, al se upogibat?
Ognjič
6. maj 2008 13:39
Počasi prosim vse prijavljene, da napišejo, kaj bodo prinesli s seboj v prijavnici
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
6. maj 2008 13:41
Upogibat, pikanje nir avno po mojem jusu - zelo rada skup padem, to pa ni ravno zaželeno.
Do kdaj se je pe treba prijaviti? Jaz bom namreč šele v četrtek vedela, kako stojijo zadeve pri meni.
Loni Makaroni
6. maj 2008 14:05
Loni je napisal/a: |
Samo informativno vprašanje - kako je pa z jurišem z biciklom na Kopitnik? Od kje je lepša pot oziroma koliko je razdalje v km? Klanci mi niso ovira... Loni Makaroni |
Ma kakšni bicikli neki ( če že, naj bo v (na ) prtljažniku.
Svašta, rdečelasa fatalka pride na biciklu, kdo je pa še to videl.
ežoj
6. maj 2008 14:10
Tumpikaaaaaa,
a spečem še en pekač tulumb ( po receptu stane r, so izvrstne ), ali pa morda en pekač urmašic s kokosom ( takorekoč po domačem receptu, ni ga v bazi ).
ežoj
6. maj 2008 14:22
Ja, amapak prinesi slane, ker sicer bomo v botiku
Oprosti sem mislila da si napisal AnamarijaJa, Tumpika kje pa si ti?
Anamarija
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 06. maj 2008 14:23:57
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 06. maj 2008 14:24:18
6. maj 2008 14:37
ežoj, pa ti mi spet kradeš ideje blažkaa
6. maj 2008 14:48
Loni, avto pusti na Marnem, pa potem ene 6 km v hrib, kake 500 višinskih metrov, skoz asfalt, razen zadnje 200 m. če nad Turjim kreneš na Gore, pa od tam na Kopitnik, je pa ene 4 km več.
http://www.posavskohribovje.si/index.php?id=46
Tretji izlet, priporočam pa tako kot sem napisala....
rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije
6. maj 2008 15:23
ežoj je napisal/a: |
Tumpikaaaaaa, a spečem še en pekač tulumb ( po receptu stane r, so izvrstne ), ali pa morda en pekač urmašic s kokosom ( takorekoč po domačem receptu, ni ga v bazi ). ežoj |
če ne bi takrat tako hitro zbrisal od nje, bi zdej vedel, da jo s tulumbami ne moreš zvabit! Čist potiho ti povem, da bi prej potegnila fižolova solata z bučnim oljem (poreklo Puconci)...
OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Slivove rožice
Pekoča paradižnikova juha