3. maj 2008 22:42
O, jaz pa imam še tisto iz Pekla.
Anamarija
3. maj 2008 22:42
O, jaz pa imam še tisto iz Pekla.
Anamarija
4. maj 2008 10:35
Ponudila sem dva sedeža, ostal je še eden na razpolago!
lp
Anamarija
4. maj 2008 16:02
Torej še vedno iščem prevoz, res bi lahko prišla z vlakom do Rimskih Toplic, tako bi potrebovala prevoz samo do Kopitnika. In seveda potem zvečer v obratno smer, vlak je okrog 8. ure zvečer. V Rimske Toplice pa bi se pripeljala dopoldan malo pred 12. uro. Ali je kje kakšna dobra kulinarična duša, ki bi me rešila mojih težav? riba-ribica
4. maj 2008 16:09
riba-ribica, če res ne bo nikogar, te bomo pa prišli iskat na železniško postajo...počakajmo še nekaj dni, da vidimo, kdo pride iz tvojih koncev. Velja?
rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije
4. maj 2008 18:51
V redu. pride. riba-ribica
4. maj 2008 19:41
Jernej (oz. Bojan), simpatično. Pa imejte kaj rezervnih praznih priponk gor, ker se zna zgoditi, da pridejo (mo) kaki pozabljivci :) Atina
4. maj 2008 20:49
jade je napisal/a: |
Najboljš, da prideve en dan prej pa mu zmakneve pladenj, ziher jih bo hladil na okenski polici. jade |
Nič ne bo od tega, baklave bodo na varnem ( v špajzu ).
Žal sem bil nekaj zaseden, pa sem bolj mal spremljal, zato pozno odgovarjam.
ežoj
4. maj 2008 20:53
blažkaa je napisal/a: |
Samo na ežoja me ne spominjajte, ker mi je idejo "ukradel" Sem se mislila malo poafnati in prinesti pekač baklav, a mi je, kot že napisano, ežoj speljal zamisel Sedaj pa že ves čas cincam biti ali ne biti. In če biti, kaj prinesti blažkaa |
blažka,
res mi je žal, da je tako izpadlo, lahko narediš urmašice ali tulumbe, pa bo v stilu, pa konec koncev tudi še en pekač baklav.
ežoj
4. maj 2008 22:35
Saj ne morem verjeti, še slavnega Ežoja bom spoznala (sicer bom pa svojega Ežoja itak s sabo pripeljala - za primerjavo) Kako je pa kaj s pijačo? Prinesemo kaj s sabo ali se bo kupovalo ali kako? Atina Sporočilo je spremenil(a) Atina dne 04. maj 2008 22:38:05
4. maj 2008 22:55
Koča je odprta, se bo kupovalo, lahko je pa kaj s seboj. Voda je pitna , sam na WC ne, ker so eko, in je tam kapnica. Vodovodna je pa enaka kot v Laškem pivu, he he.
rimljanka - moderatorka Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči
Špageti s kozicami in omako Basilico