11. maj 2008 16:44
Končno sem se malo izpregla, da lahko tudi jaz napišem svoje vtise.
Hvala vsem za čudovit piknik z odlično hrano, družbo,...itd. Vse kar sva poizkusila je bilo odlično, seveda se pa nič ne more primerjati s ežojevimi baklavami, na katere sem tudi čakala
. Spoznala sem nove ljudi, ene bolj, druge manj. Hvala Minji in njenemu partnerju za družbo in za vse te dobrote. Pa recept za tisti kruh z olivami in mandljevo torto bi tudi imela. Smo v kontaktu! Hvala za dobrote tudi ostalim.
Moj se je najedel in ni mogel prehvaliti suhe salame in namaze od ovčke pa divjega prašiča,...
Jerneju hvala za vsa darila in organizacijo, ves trud,... pa oprosti, ker sem bila najprej malo zaspana pri deljenju naše revije oziroma darilc.
Potem ko me je malo zeblo, je bilo boljše
.
Hvala tudi rimljanki, da je mirila Jerneja,...
za organizacijo,...itd.
Vprašala bi, če se lonček lahko pere v pomivalcu in če se ga lahko da v mikrovalovno. Danes sem pila že kavico iz njega in sem ga raje kar na roke oprala. Jaz ga šparala v sefu ne bom, ker upam, da bom čez par let dobila novega. Če ne drugače, čez 10 let.
. Isto priporočam tudi ostalim, ker če ga boste šparali, ne boste dobili drugega
.
Sem bila zelo zelo vesela, ker me je pozdravila mamamia, ki sem jo zelo želela spoznati in sem bila zelo počaščena, ko si me ustavila, pa presenečena tudi, kar se je verjetno videlo, ker res nisem pričakovala.
. Na splošno ste vsi zelo fejst ljudje, kar sem v bistvu tudi pričakovala, da boste.
Hvala mali Evi (od morske medvedke) za rožice, ki jih imam še vedno v žepu. Upam, da je našla kakšno ovčko že
. Faca mala luštna.
Škoda le, da nisem spoznala jade, samo moj je hotel že prej domov. Upam, da naslednjič ne boš manjkala, ker bi te res rada spoznala. Upam, da te je ežoj spoznal, kajto to je bila verjetno njegova življenska želja
.
Še to: vsi , ki ste nabirali čemaž. V Dober tek reviji, ki ste jo dobili od nas je članek o njem, če še kdo ne ve.
Hvala še enkrat vsem. Super ste!!!
Jelenckova
Sporočilo je spremenil(a) Jelenckova dne 11. maj 2008 17:26:40