4. maj 2008 22:55
Koča je odprta, se bo kupovalo, lahko je pa kaj s seboj. Voda je pitna , sam na WC ne, ker so eko, in je tam kapnica. Vodovodna je pa enaka kot v Laškem pivu, he he.
rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije
4. maj 2008 22:55
Koča je odprta, se bo kupovalo, lahko je pa kaj s seboj. Voda je pitna , sam na WC ne, ker so eko, in je tam kapnica. Vodovodna je pa enaka kot v Laškem pivu, he he.
rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije
5. maj 2008 8:57
Priponke so superca, le tisto risanje kitk za moji hčerkici mi ne gre ežoj, tisto je pa bilo mišljeno kot hec Resen hec Sicer pa, hvala za idejo. Morda pa res naredim kakšne urmašice ali celo tulumbe blažkaa
5. maj 2008 9:01
Obveščamo vse, ki se bodo udeležili piknika, da vam bo na voljo tudi dobra juhica.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
5. maj 2008 9:39
Ne vem, najbrž bi potrebovala še višjo dioptrijo (), ampak jaz ne najdem tistih priponk....... katjushka
5. maj 2008 9:42
Katjushka na prvi strani ( pred fotografijami ). akniradg
5. maj 2008 9:43
katjushka, pojdi na prvo stran tele teme in pod PRIJAVI SE najdeš linke na wordove dokumente
Bojan Administrator
5. maj 2008 11:04
Iz srca se zahvaljujem za poslano vabilo. Piknika se sicer ne morem udeležiti (osebni problemi), vam pa vsem skupaj želim čim lepše vreme in seveda, da bi se čimbolj zabavali. Upam, da boste vse poslikali, da bomo tudi neudeleženci lahko cedili sline in seveda , da boste kaj napisali, kako je bilo. Še enkrat vam želim veselo druženje in lep sončni dan! Lepo pozdravljeni! daga
5. maj 2008 14:26
Ja, hvala lepa......se vidi da tale del kar preskočim (razen 1., ko sem brala), pa ne bi smela, saj se očitno skozi spreminja........... katjushka
5. maj 2008 15:42
ežoj je napisal/a: | ||
Nič ne bo od tega, baklave bodo na varnem ( v špajzu ). Žal sem bil nekaj zaseden, pa sem bolj mal spremljal, zato pozno odgovarjam. ežoj |
Eh Stana morave spremenit načrt...
jade
5. maj 2008 15:44
Ej Atina, Atina,
za mene je slaven Newton, Einstein, Hawking pa še kdo bi se našel ( seveda brez bondov in gibsonov ali pa kakakšnih ritomigic ) tako, da sem jaz daleč od slave.
Glede ežojev, saj veš: vsi so si podobni: pametni, razgledani, strpni, šarmantni in predvsem skromni.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zeljne krpice
Palačinke z gobami in ajdovo kašo