25. maj 2008 18:36
mark5 je napisal/a: |
Kaj pa zdaj ali sem vam je ustavilo pri tako zanimivih predlogih ali pa nimate več idej za malico.Mogoče bi bilo pa dobro skodelica češenj ali jagod zraven še kakšna polnozrnata štručka pa bo za majhen in zdrav obrok pa še s kilami se ne bo treba obremenjevat.Možnosti je še veliko .Včasih lahko pripravimo že doma okusno malico :narežemo sadje in ga prelijemo z nemastnim jogurtom zraven pojemo še kakšno črno žemljico to je okusno poživljajoče in ne preveč redilno. mark5 |
No, me smo same "psihičke", torej nobenih fizičnih naporov, pa smo šle na malico, si naročile penino s svežim pomarančnim sokom, prigriznile pa črn kruhek z zaseko in drug kos z domačo pašteto.
Ma ni je čez zdravo hrano.
Od črnih štručk imam že vse črno pred očmi, ob polnozrnatih kruhih se že počutim kot kokoš, ampak vseeno mi je prvi jutranji obrok črna žemlja iz bližnjega kisoka. In moja vest glede zdravega prehranjevanja je s tem pomirjena.
Sadja ne prelivam z jogurtom, zdaj na primer jagode raje zobam kar tako, po pol kg na dan ob moji težaški psihični službi. Potem kozarček belega v opoldanski pavzi, za ljubo zdravje, jasno, saj dva dl vina na dan je priporočljivo. In svet je naekrat videti tako zelo lep.
Tako da ni vse v zdravi hrani. Nekaj je tudi na pijači.
Mamamia
mamamia