13. apr 2008 19:38
Pri nas je pa tako:moj bodoči mož kuha vse po vrsti,če mu je treba.Naredi pa odlično testo za bilo kaj-pico,potico,zavitke... toppy
13. apr 2008 19:38
Pri nas je pa tako:moj bodoči mož kuha vse po vrsti,če mu je treba.Naredi pa odlično testo za bilo kaj-pico,potico,zavitke... toppy
13. apr 2008 20:12
ker je moja mama imela v svojinikolipospravljeni kuhinji prevlado in vse tri punce nismo nikoli smele po njej ustvarjati sem v samostojno življenje odšla brez znanja(itak ga pri mami nebi nikoli dobila,ker je njeno gospodinjstvo na nuli ali pa pod njo,). Ko sem bila sama so bili nonstop tortelini pa unclebenz omaka,....pa menza pa burek,... no moj mož je imel malo bolj sodobno mamo,in so si pri njih morali moški sami pripravljati obroke,saj je bila ona nonstop na ZKPKKJ sestankih,.... Ko sva začela skupno življenje mi je vse osnove pokazal on,... sedaj ga seveda prekašam v vsem saj sem doma in skozi nekaj cmarim. V kuhinji pa morajo sodelovati tudi vsi trije otroci,saj želim da imajo dobro popotnico v življenje tudi iz kuhinje. Moj mož ima prevlado edino pri žaru na vrtu,ker če sem poštena,ga tudi zakurit ne znam. anaeva
13. apr 2008 20:48
Moj lubi pravi,da če bi on mogel kuhat bi jedla sendviče...ahh Je pa zato ati toliko bolj pošlihtano glede kuhinje.Ni ga čez njegovo gobovo juho,golaž,bograč,divjačina na 1001 način,suhe mesnine pa seveda žar in kostanj...pa tudi moj prvi tiramisu je bil polovično njegov. Je pa res da kuha malokrat,ampak takrat ko kuha,naredi super. Kadar sva sama doma on razvaja mene,ne jaz njega. Je pa glede pospravlanja tak pikolovc.Nikoli ne bom pozabila,kako sme pri 10 letih mogla sedet v kuhinji in gledat kako se LEPO in PRAVILNO pospravi kuhinjo.Svašta... Roncolino
13. apr 2008 21:05
No, moj dragi pa zna skuhati špagete in odmrzniti že pripravljeno polivko... kuhanje mu je pa taka muka, da se vedno skregava, kadar mora slučajno kaj narediti za otroka, ko mene ni... ela
13. apr 2008 21:07
Moj kuha vse, jeva pa resda doma samo ob vikendih. Pa ne da bi jaz ne znala ali zmogla, ampak nekako je tako, da jaz kuham zelo redko. In še takrat mi veliko pomaga. Rad se sprehaja okrog štedilnika, pa čeprav je kuhinja tako mala, da komajda najdeva prostor za oba. Kuhanje mu je strast, užitek, rad veliko in dobro je in narava mu ne da miru, da ne bi eksperimentiral. Zame je popoln moški, še pomiti mu ni težko... Kar se tiče kuhe, se počutim kot res prava lady... pa tudi sicer... moja Sporočilo je spremenil(a) moja dne 13. apr 2008 21:08:58
13. apr 2008 21:08
Jaz pa moram svojega moža zelo pohvalit.Odkar sem ponovno v službi in kadar imam delavni vikend je prava gospodinja.Res je, da mu vse na pult pripravim in da imava po telefonu potek, ampak kapo dol.Me je tudi presenetu glede reda v hiši.Včasih ko sem kam šla (samo za kakšno uro) je bila hiša narobe obrnjena.Sedaj pa pomete tudi kakšno deko ali igračo iz tal pobere.Skratka samo da se ne pokvari. balonka
13. apr 2008 21:15
peče ribe. in jih tudi je. In jih moram jaz tudi jesti, ker pravi, da tudi on poje vse, kar jaz skuham.
LP
P.s. rib ne maram preveč. ampak naredi dobre.
cervus
13. apr 2008 21:18
Jaz pa nimam te sreče, da bi moj možek imel kakšno posebno veselje kaj skuhati, kljub mojemu zatrjevanju, da se mi to zdi zelo seksi (malo motivacije ne škodi). Vendar pa je opaziti napredek, glede na začetek najinega skupnega bivanja, ko je še s kuhanjem čaja imel izzive. Danes (če je seveda doma) pa že skuha kakšno osnovno stvar, pomaga mi očistiti kakšno zelenjavo, sicer se ja pa specializiral za tople sendviče. V primeru moje odsotnosti bi fantje sicer že kaj jedli, kako bi pa to izgledalo, pa je že druga zgodba.. Sicer pa se glede hrane ne pritožuje, poje, kar pade na mizo, kljub mojemu nenehnemu ekperimentiranju različnih (vege) jedi. Vsega pač človek ne more imeti ...........potem bi bilo že kičasto. katjushka
13. apr 2008 21:46
Moj nima pojma v kuhinji.Sploh se ne znajde,pred nekaj dnevi je začel kuhat kavo tako da je dal vodo in sladkor in me je prišel iskat-sem bila v garaži.Grem v kuhinjo in vsa vesela-končno nekaj,in poskusim vodo da vidim koliko sladkorja je dal in............še sreča da nisem dodala še kave,pol bi že vedela kakšna je SLANA kava., golubić
13. apr 2008 22:00
Moj obvlada žar. Pa biftek tudi dobro naredi.
AnjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem
Sirovi napihnjenčki z dodatkom