16. apr 2008 15:33
tako... da se jaz dodam mojih par stavkov.....
kuham vecinoma jaz, ker je moja sluzba terminsko drugacna od njegove. je ekspert za nalaganje v pomivalni stroj, ki ga jaz sovzrazim, ker bi raje vse oprala na roke, ne da cakam 3 ure da mi opere in se pol ni ziher, da bo res cisto.... moj bi pa v preteklosti(kot samec se) verjetno brez njega umrl...tako da... kuhla je moja, njegov pa whirpool..:)..kuha tud rad... tu pa tam... me pa previdno poklice po telefonu, preden pride domov, in cisto nezno vprasa, ce sem kaj kuhala.... mava sicer od zacetka dogovorjeno, da cetud sem doma cel dan in se brcam v rit(kar se nikoli ne zgodi) , ne sme bit jezn, ker nisem samo hausfrau,... no.. ce se kuhe lotiva skupaj... potem se trudim cimmanj prigovarjat, ker se ne strinjava z nikoli z zacimbami....poje vse kaj dam na mizo. jaz njegovega ne:P.....kakorkoli.... olupi krompir, natrebi solato, nareze cebulo..vse...pridn mozek....samo olupkov,.... to pa ne gre da se pospravi....vedno pozabimo to na delovnem pultu, ker mogoce bo pa samo v smeti skoclo...ah.. in z smetmi nimam ja skrbi.in z kopalnico...ki jo scisti(sicer z veliko muko) , ampak jo. pere samo svoje sportno perilo(ki potrebuje posebno nego...ooaooo) , ostalega ne, ker ni nikol ziher... obesa perilo se z vecjo muko, ko pa se slisi eseda likanje, pa ze misli na samomor.....;)...ko picim na kako turnejo.. kamorkoli od doma, ga caka vedno pisemce z navodili za prezivetje..(vse seveda vec ali manj humorvoll).....kakorkoli.... vesela da ga mam.....in ga nikomur ne dam......:)
lp
fagotina