Imam doma dva pletilna stroja - dvorednega in enega starejšega enorednega. Sedaj je že zdavnaj zmanjkalo časa za uporabo. Ju kdo potrebuje? Bi imel veselje s pletenjem?
Pletilni stroj
12. apr 2008 6:08
Zelo bi me zanimalo ,vendar me zanima tudi cena ,od kje si doma ,sploh pod kakšnimi pogoji ta stroja ponujaš,ker grem v službo ,bom odgovor lahko prebrala šele popoldne!lp in prijeten vikend!
marjeta10
12. apr 2008 10:48
tudi mene zanima podobno kot marjeto10. zato te prosim za info, lahko kar na ZS. lep pozdrav, priv priv
13. apr 2008 17:29
Še kar čakam na odgovor,ali je to res ali je bila zgoraj odprta tema le kakšna šala?
lp
marjeta10
13. apr 2008 18:05
no tudi jaz čakam na odgovor priv priv
14. apr 2008 15:21
Pa sem vendarle opazila, da je tu kar nekaj pošte. Nisem navajena foruma. Odgovrajala sem le na zasebna sporočila, ki sem jih dobila za stroj. Torej, to ni nobena potegavščina. imam stroj, ki je precej velika zadeva - podolgovat kovček - kaj vem, približno 20x150 cm(?). Potem so zraven še nastavki - še ena škatla, pa navodila, pa kartice za vzorec, pa luknjač za kartice... Pri uporabi stroja ne bom mogla pomagati. Nazadnje sem pletla pred nekaj leti (pa ne prav veliko, glavna pri nas je bila za stoja moja mama), potem pa nič več. Sedaj mislim, da ga brez navodil ne bi znala niti sestaviti. Torej, treba se bo potruditi in prebrati navodila ali pa najti nekoga, ki ima s tem več izkušenj. kogar zanima kaj več, naj se oglasi. še to, sem iz Tacna (pod Šmarno goro) LP Vojka vKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Hoppy brioš
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom