Vsem uporabnikom moje beležke prav lep pozdrav...
Storitev moja beležka je urano zaključena. Potem ko smo včeraj dodali tiskanje receptov "po ta lepše", smo danes dodali še MOJO ZABELEŽKO.
Vsi člani imate možnost, da si poleg recepta zabeležite svoje opombe, katere ne bodo objavljene drugim obiskovalcem. Gre za VAŠE opombe, ki jih lahko uporabljate iz dveh mest:
1. Iz posameznega recepta. Dokler zabeležke ni, imate pod opombo recepta majhno rumeno ikonico. Ko jo pritisnete, lahko zabeležite vaše osebne komentarje. Zabeležko tudi spreminjate na enak način. Če izbrišete ves tekst iz zabeležke, le te ni več. Vendar pozor! Če recepta nimate v moji beležki med priljubljenimi, tudi zabeležke ne morete pisati zanj!
2. Iz Moje beležke. Za lažje upravljanje z zabeležkami priljubljenih receptov, jih lahko spreminjate tudi iz Moje beležke. Pozor! Ko izbrišete recept iz priljubljeni, se izbriše tudi njegova zabeležka!
Zabeležko vidite le VI, ko odprete recept, prav tako pa tudi tedaj, ko si ga natisnete z našim novim sistemom tiskanja.
Naj na koncu še opozorim, da boste lahko moje zabeležke, tako kot kompletno Mojo beležko uporabljali samo nadstandardni člani.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije