Kuharski nasvet

Iwana  

član od: 31.3.2008

sporočila: 143

16. apr 2008 9:18

Damjan ali Damijan, kje si dobil recept za Plesno kraljico? Si ga snel z Kulinarike? Pri pisanju pa se malo bolj potrudi, ker te je tezko brati. O zacimbah pa javni osebi ni potrebno prav nic znati, razen, ce je kuhar seveda Pa povej kaj se bo snemalo na naslednji oddaji! Iwana

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

16. apr 2008 9:34

Eh Iwana saj pa je že napisal na prejšnji strani. Ne gnjavite več revežu no... Začetnica

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

16. apr 2008 9:36

Lep pozdrav priljubljenemu kuharju. Nisem nejeverni Tomaž . Sama v soboto popoldne običajno nimam časa gledati televizije, me pa o tem, kaj se dobrega kuha, obvešča mama. Sama pokukam na internet in tudi kaj naredim po Damjanovih receptih. Skorajžila pa sem se ob pustu, ko so mi prvič ratali dobri "hroštoli".

jankica

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

16. apr 2008 9:38

Med kuharji kroži šala, da vegeto uporablja tisti, ki ne zna kuhati . Terezija, noben resen profesionalni kuhar, (vsaj kolikor mi je znano), ne uporablja vegete...pa tudi hvala bogu, da je ne . Milijonkrat boljše so k določenim jedem odgovarjajoče začimbe, vegeta vse "pokvari." Večkrat se mi milo stori, ko berem, povegetamo to, povegetamo ono...joj prejoj, ljudje neee Moram pa reči, da je na žalost precej zasidrana v naših kuhinjah. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/ Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 16. apr 2008 09:40:43

daga  

član od: 18.5.2007

sporočila: 1412

16. apr 2008 9:43

Zakaj naj bi uporabljal vegeto, če so jedi dobre tudi brez nje? Jaz je tudi ne uporabljam, raje dodam kakšno domačo začimbo, da je jed bolj naravna, s svojim okusom, saj jedi z vegeto imajo vse enak okus. Namesto, da Damjana gnjavimo s tem ali je pravi ali ne, ga raje vprašajmo kaj iz kulinarike kot je sam predlagal. Kar se pa pisanja tiče: že na začetku se je opravičil, da v pisanju ni tako dober kot v kuhinji, pripravljen pa se je potruditi in odgovoriti na naša vprašanja.Mislim, da se bo počasi tudi to izboljšalo, sicer pa se pri branju malo potrudimo, saj se trudimo tudi pri kuhanju, kajne? Ne mislite, da ga zagovarjam, tudi meni ni prav vse jasno, a upam, da se bomo vseeno razumeli. Lep pozdrav tebi Damjan in seveda vesoljni kulinariki. daga

SPELAM  

član od: 3.9.2001

sporočila: 52

16. apr 2008 9:57

Pozdravljen Damjan. Velikokrat gledam tvojo oddajo in mi je všeč. Navdušena sem bila z solato iz pečice in sedaj zbiram pogum, da jo tudi sama sprobam. Kar se pa tiče naslova oddaje Kuhajmo z Damijanom, naj povem vsem nejevernim Tomažen, da v odjavni špici piše pravilno kuhar Damjan Babič. Veliko uspeha še naprej. LP ŠPELA

kuharca37  

član od: 21.3.2006

sporočila: 563

16. apr 2008 10:35

Ste pa nekatere izredno domače na kulinariki oz. obnašate se tako....vpisane 14 dni in že cel haloooo....damjan je prišel gor da deli nasvete,ko bo pa odšel in se vas naveličal bo pa tema na forumu ...kako pa pripravim to pa to.... Pri nas vegeto uporabljamo in tudi kuhamo dobro....zakaj pa je potem že toliko časa na tržišču ?aja ker jo uporabljajo tisti ki ne zna((mo)jo kuhat. kuharca37

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

16. apr 2008 10:52

Kuharca37 pol pa ne smem k teb na južno Joj, vegete res ne maram, zato težim hehe. Nimam pa nič proti njeni uporabi, poznam veliko ljudi, ki jim je okus zelo všeč (saj jaz imam pa manijo recimo na majonezo, jo tlačim povsod, tudi v riž...haha). Vem, zelo zdravo. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/ Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 16. apr 2008 10:53:12

petkica  

član od: 15.12.2006

sporočila: 744

16. apr 2008 10:55

Jaz sem pa prav vesela, da ne uporablja vegete. Upam, da je tudi v bodoče ne bo. Pa kakšne kocke tudi z veseljem pogrešam Ja, se kar strinjam s katko. Vegeta res vse pokvari.

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

16. apr 2008 11:13

Zanima me, če vedve gresta v kakšno restavracijo ali vprašate ali je v hrani kocka ali vegeta? Ne stojmo pretiravati, meni recimo hrana brez kocke ni sploh užitna, stvar okusov. 

Anamarija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti