Kuharski nasvet

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

14. apr 2008 22:08

ne jaz čakam na počepe sliko lahko že vsak osnovnošolec zmontira,.. anaeva

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

14. apr 2008 22:32

Kako pa, Kozamurnik? Po enem vprašanju oz. odgovoru nanj pa res ne moreš soditi, no.

rimljanka - zasebno mnenje

VilmaS  

član od: 10.10.2003

sporočila: 1067

15. apr 2008 7:12

Predlagam, da detektivi, ki ugotavljate identiteto Damjana, doma pred kamero naredite tri počepe in posnetek skupaj s svojo sliko (pa ne zmontirano) prilepite na forum. Fant, ki je ponudil kuharske nasvete, pa naj bo to Damjan, Damijan ali Francelj, bo zagotovo dobil pogum in vam izpolnil željo, saj bo s tem dobil dovoljenje, da odgovarja na vaša vprašanja.

LP, V.

klavdijaB  

član od: 31.3.2004

sporočila: 952

15. apr 2008 8:10

jaz pa še vedno čakam, da poveš kaj boš pripravljal v naslednji odaji. klavdija

s0ncek*  

član od: 23.4.2007

sporočila: 1191

15. apr 2008 11:02

Vi pa res znate "ubiti" dobro voljo prišleka. Že takoj vam mora nekaj dokazovati ... s0ncek*

katti  

član od: 4.11.2005

sporočila: 2109

15. apr 2008 11:54

OJ.

Jaz tud ful rada gledam to oddajo. Damjan ti si za užent, ampak baje si zaseden. No, saj sem jaz tudi, ampak tukaj gor je nekaj deklet z ženitovanjsko ponudbo.

No tisti počepi bi bili pa dober hec pa še mi bi dobili potrditev, da si to ti. Mogoče takrat, ko boš mel za družbo kakega športnika....

Veste kaj, tiste tri gospordične, ko so odgovarjale na tisto temo Z Damijanom...., bi lahko se malo angažirale in potrdile ali si ti ti.

Prosim naredi kdaj kaneleone ali pa tukaj napiši kakšno dobro idejo.

katti

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

15. apr 2008 12:04

Bravo, VilmaS

Loni Makaroni

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

15. apr 2008 12:12

Res bravo vilma! Sicer pa ste naredile dobro reklamo za oddajo - 7 strani pregovarjanja ali je ali ni, zdaj se bo zagotovo povečala gledanost njegovih oddaj, saj bo cela kulinarika čakala na počepe... matilda

Iwana  

član od: 31.3.2008

sporočila: 143

15. apr 2008 12:35

Skusala sem ignorirati, zdaj se pa moram oglasiti. Ce se nekdo, na forumu oglasa, kot neka javna osebnost, valda mora dokazati svojo istovetnost! Jaz nebi mogla nekomu, ki se izdaja za tocno doloceno osebnost, obenem pa tega ne dokaze [ceprav bi lahko, ce je res pravi], pisati dragi Damjan, tvoja oddaja.... Naj bolj se mi zdijo brezvezni odgovori o mletem mesu: da bi kuhar, celo televizijski, imel tako revno domisljijo. Jedi na tak nacin ve pripraviti vsak. Da o zacimbah niti ne govorim. Kuhar bi moral poznati celo paleto zacimb, ki pasejo k mesu, ne samo sol in poper ter cebulo in cesen. Kdo strasi prisleka? Ce je res ta pravi Damijan, to ni noben problem dokazati. Ima vse sanse, pa nic ne ukrene. Ce pa ni pravi, naj se ne izdaja za nekoga, ki to ni. Nasvete pa lahko deli kljub temu, samo naj se ne podpisuje kot javna osebnost. Iwana

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

15. apr 2008 12:55

Iwana, mirno lahko ignoriraš njegove nasvete in ni treba pisati v stilu dragi damjan. Kolikor sem razumela iz napisanega, ima damjan svoj blog, pa lahko z njim komuniciraš tudi tam (če ga seveda ne piše kdo v njegovem imenu). Če ni damjan in so njegovi nasveti res brezvezni, potem lahko verjameš, da ta tema ne bo dolgo pri vrhu, ampak se bo pozabila. Kdor želi, naj verjame. Še predstavljati si ne moreš, čemu vse ljudje verjamejo, kar se napiše na forumih... matilda

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti