Kuharski nasvet

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

13. apr 2008 9:59

kozamurnik je napisal/a:
Jaz si ne morem kaj,ampak ne verjamem!Vse dokler ne bo v oddaji pozdravil kompanije s Kulinarike, pa magari Kozamurnika se prav posebej.Ce se to zgodi,se mu pa rade volje opravicim za dvom,vse dotlej pa ostajam nejeverni Tomaz..Ampak pozdravljam pa ga vseeno, kdorkoli je! Imam tudi vprasanje: ali znas pripraviti buljo(budle )iz koruzne moke? Edamus,Bibamus,Gaudeamus! kozamurnik
sva že dve,... anaeva

tumpika  

član od: 14.3.2006

sporočila: 1324

13. apr 2008 10:01

Damjan še kuj iše po interneti. tumpika

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

13. apr 2008 10:12

Imam ime, pardon, priimek, ki mu prepogosto dodajoljudje še eno , popolnoma nepotrebno črko, in to vselej popravim.

Pisarno sem delila s sodelavko Damijano, ki je vselej popenila, če je kdo tisti i izpustil. Zato me čudi, da se nekdo, ki mu je ime Damijan ( domnevam, da je naslov oddaje pravilen), prijavi pod drugim imenom.

Sem pa včeraj gledala oddajo, pa je videti prav imeniten dečko, sploh, ko sem gledala oni dve suhi južni .

F r i n a

golubić  

član od: 13.5.2007

sporočila: 1276

13. apr 2008 12:16

Jaz sem včeraj prvič gledala to odajo,in mi je všeč.Prebrala sem tukaj na forumu da se uporablja v odaji pomanjševaljci-peteršiljček........jaz tega nisem opazila,mogoče so prebrali in videli da se jih je kar nekaj "pritožilo"da jim to ni všeč,in to sremenili.To je pa dobro. golubić

krokodilček  

član od: 6.10.2007

sporočila: 144

13. apr 2008 13:54

meni je njegova oddaja všeč, ma je žal ne morem gledat Damijan, če si res ti, pol te vedno vidim v Mercator centru v Kopru ko nakupuješ, si hodil v vrtec Kekec Koper in si kot mali po koprskih ulicah precej kričal, bil bolj debelušček in vedno rdečeličen in rdečelas ,mam te tudi na sliki iz vrtca????!!!!!! bi bila ful zadovoljna, če bi me kdaj povabil in kaj naučil ;)? l.p krokodilček

ezoj  

član od: 29.4.2007

sporočila: 126

13. apr 2008 15:03

Mene pa najbolj zanima, a bo kaj s počepi? ezoj

Moycaa  

član od: 11.9.2004

sporočila: 738

13. apr 2008 15:07

Kuhar Damjan - eno konkretno vprašanje - ostalo mi je 25 dag skute in sem popolnoma brez ideje kako jo porabiti. V mislih sem imela maffine pa mi ne kane noben recept s skuto. Bi pa pekla na vsak način v modelčki za mini maffine (24 kom). Hvala za odgovor in lep pozdrav! Moycaa

.tomaž.  

član od: 8.4.2008

sporočila: 22

13. apr 2008 16:25

anaeva je napisal/a:
kozamurnik je napisal/a:
Jaz si ne morem kaj,ampak ne verjamem!Vse dokler ne bo v oddaji pozdravil kompanije s Kulinarike, pa magari Kozamurnika se prav posebej.Ce se to zgodi,se mu pa rade volje opravicim za dvom,vse dotlej pa ostajam nejeverni Tomaz..Ampak pozdravljam pa ga vseeno, kdorkoli je! Imam tudi vprasanje: ali znas pripraviti buljo(budle )iz koruzne moke? Edamus,Bibamus,Gaudeamus! kozamurnik
sva že dve,... anaeva
Ne, trije smo že...............!!! .tomaž.

tumpika  

član od: 14.3.2006

sporočila: 1324

13. apr 2008 19:51

Mali Damjan, znajdi se (ka neš glih interneta skuro) pa daj ta vprašanja v Prošnje za pomoč pri iskanju ... potle pa ajnfoh odgovoriš. Sn ti bla v kako pomoč? tumpika

kuhar damjan  

član od: 11.4.2008

sporočila: 12

14. apr 2008 11:55

pozdravljena družba iz kulinarike. weekend sem imel izredno delaven zato nisem mogu niti takoj odgovorit. kozamurnik: budlo se da baredit ravno tako iz koruzne moke, morda za nadomestit ajdovo. nebi pa nič škodilo da dodaš malo več vzhajalnega sredstva. moycaa: seveda če je tvoja želja sladica iz skute je najboljša rešitev-morda z dodatkom kakih oreščkov(lešniki, orehi,...)ali morda kot dodatek kašni kosmiči(ovseni,koruzni). ne pozabi pa da je skuta lahko odlična jušna zakuha v obliki žličnika, ali pri pripravi omak za testenine. premer omake:na olivnem olju popečes hamburško slanino, 5-6 kaper, 1 dcl vina, in malo vode. pokuhaš 5 minut in nato vmešaš skuto 5 žlic. posebej skuhaš testenine in ko je skoraj skuhano vmešaš v omako. ali gratinirane testenine (narediš tekočo maso po svojem okusu:mleko,smetana,skuta,jajca,šunka,sol,poper)razmerje tekočina jajca 0,5 l- 3 jajca.upam da sem bil konstruktiven uglavnem danes dam gor slike pa se prepričajte vsi neverno tomaži. lp, damjan kuhar damjan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti