29. nov 2008 19:39
Nocoj bi rada bila na večerji, ki sta jo skuhala Damjan in Marko. So se mi kar sline cedile. Vse je bilo po mojem okusu. Ste morda tudi vi gledali to kuharsko oddajo? daga
29. nov 2008 19:39
Nocoj bi rada bila na večerji, ki sta jo skuhala Damjan in Marko. So se mi kar sline cedile. Vse je bilo po mojem okusu. Ste morda tudi vi gledali to kuharsko oddajo? daga
29. nov 2008 22:00
Tudi sama zelo rada gledam Damjana..Današnji recepti so se mi zdeli zares dobri. Zelo enostavno narejeno in predvidevam.. za prste oblizniti.. Zaradi nekaterih nesramnih pripomb , predvidevam, da ima Damjan prav, da se nam ne želi več oglasiti. Škoda.. MYCHELLE
29. nov 2008 22:22
Oddajo gledam le, če jo slučajno ulovim.
Danes je bila super!
Meni je bil Damjan v začetku zelo antipatičen, sedaj pa se mi zdi vedno boljši
MM
30. nov 2008 6:39
MYCHELLE je napisal/a: |
Tudi sama zelo rada gledam Damjana..Današnji recepti so se mi zdeli zares dobri. Zelo enostavno narejeno in predvidevam.. za prste oblizniti..Zaradi nekaterih nesramnih pripomb , predvidevam, da ima Damjan prav, da se nam ne želi več oglasiti. Škoda..MYCHELLE |
Kakšnih nesramnih pripomb, ni hotel naredit nekaj počepov, kot, da bi mu krona padla s glave. Drugače meni je prav simpatičan, posebej primorščina.
ežoj
30. nov 2008 11:58
Lepo se je tudi opravičil s tem ko je povedal, da nas je pozdravil, a so njegov pozdrav v režiji odrezali. Verjamem mu! Vse dobro Damjan in še naprej kuhaj po tako preprostih in dobrih receptih! daga
30. nov 2008 13:13
Daaaaaaaaamjaaaaaaan!!!! Kje si .... neki se žge!! sheembass
30. nov 2008 14:41
ežoj,hvala,da si privlekel to spet na dan.Sem malo pobrskala po linku,pogledala,kaj je delal včeraj.Meni je bila fina ideja o pečenem adventnem venčku.Sem ga zjutraj naredila.Enostaven,lep in dober.Se bo prilegel zdaj popoldne ob kavi in čaju. lp sara_k
24. dec 2008 23:05
Jaz sem pa za Božič naredila orehovo potico po postopku, ki ga je prikazal Damjan v soboto .Uspela je super, enostavna in hitra priprava, na koncu pa še zelo okusna!
marja
29. dec 2008 13:49
Ej pa jaz non stop tle visim, pa še nisem vidla tega foruma! No jaz te tudi rada gledam po televiziji in imamo vsi radi tvojo oddajo. Ko delam kej novega moj ta mali vedno vprašam, da če je to recept od Damjana no lih ki sem že tle, bi rada vprašala, da zakaj, ko pečem potico in čeprav jo dobro zvijem in prebodem na več mestih do dna, zakaj se mi ob strani vseeno malo razpre. kot pri kruhu, ki če ga ne zarežeš na vrhu dovolj, se pol odpre. No sem prav vesela, da si se še tle oglasil. Mi smo tudi primorci, preseljeni v notranjsko že skoraj pet let. Čudovito je slišat Primorščino še na Tv, da ni semo,.... Lep pozdrav Damjan! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
29. dec 2008 13:53
No evo sem že nekje prebrala. Mojster goljot je povedal, da če je preveč al pa premalo vzhajana. Prosim še za tvoje mnenje. No jaz sem naredila dve štručki. ena je ok, druga se je pa odprla. No pa drugače so dobre. Hvala in lep pozdrav! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pohorska omleta
Domača vroča čokolada s smetano