12. apr 2008 18:09
kuhar damjan je napisal/a: |
dejte vprašat malo bolj specifično. npr: kaj narediti iz čičerike?kako narediti odlično pečenko?,.... |
12. apr 2008 18:09
kuhar damjan je napisal/a: |
dejte vprašat malo bolj specifično. npr: kaj narediti iz čičerike?kako narediti odlično pečenko?,.... |
12. apr 2008 18:16
Dragi Kuhar! Čist specifično mi glih nisi odgovoro na moja specifična vprašanja. Najbolj me pa zanimle, kaka je pot, po keri kruh potuje do mojega domeka. Tvojih oddaj pa nea gledam, ker so mi čist specifično TV vkrali. tumpika
12. apr 2008 18:23
Damjan, jaz pa vem, da si to TI. L Mv P
12. apr 2008 18:28
Namesto počepov bi mu lahko podale kakšen predlog za jed, ki bi jo potem skuhal v oddaji. Sicer pa mi ni čisto jasno, zakaj ne bi mogel narediti tiste tri počepe? Mislim, da to ne bi smelo biti problem (režija, itd).
Oddaja mi je všeč in jo rada pogledam.
marelica
12. apr 2008 18:28
Očitno je da je to res tisti tapravi Damjan.Vsak pa ima itak pravico do svojega mnenja.Oddajo z mojim občasno gledava.Kot Marka5 pa tud naju moti tista kamera.Ampak nekomu pa najbrž paše. chappykozamurnik
sporočila: 2311
12. apr 2008 19:27
Jaz si ne morem kaj,ampak ne verjamem!Vse dokler ne bo v oddaji pozdravil kompanije s Kulinarike, pa magari Kozamurnika se prav posebej.Ce se to zgodi,se mu pa rade volje opravicim za dvom,vse dotlej pa ostajam nejeverni Tomaz..Ampak pozdravljam pa ga vseeno, kdorkoli je! Imam tudi vprasanje: ali znas pripraviti buljo(budle )iz koruzne moke? Edamus,Bibamus,Gaudeamus! kozamurnik
12. apr 2008 19:29
Jaz ne mislim tu nic razpravljati. Povem vam pa kako razkriti identiteto tega Damjana, cimprej in cimbolj enostavno. Naj se pofotografira in prilepi sliko. Ali naj skeniraa kaksno starejso fotografijo. [ce nima digitalca] Pa slika naj nebo ze prej objavljena kjerkoli. Ce bo kaksna domaca fotografija gor v pol ure pa... Iwana
12. apr 2008 19:43
I)wana - še bolj enostavno: naj napiše kateri recepti bodo v ta prvi oddaji po tem zapisu (žal ne poznam odaje in ne vem kdaj je) pa bomo hitro vidli, če je ali ne. klavdija
12. apr 2008 19:47
KlavdijaB tudi sama sem pomislila na to moznost, vendar je fotografija bolj instant. Na drugo oddajo pa bo, ce sem prav razumela, potrebno pocakati ena teden. Iwana
13. apr 2008 9:59
kozamurnik je napisal/a: |
Jaz si ne morem kaj,ampak ne verjamem!Vse dokler ne bo v oddaji pozdravil kompanije s Kulinarike, pa magari Kozamurnika se prav posebej.Ce se to zgodi,se mu pa rade volje opravicim za dvom,vse dotlej pa ostajam nejeverni Tomaz..Ampak pozdravljam pa ga vseeno, kdorkoli je! Imam tudi vprasanje: ali znas pripraviti buljo(budle )iz koruzne moke? Edamus,Bibamus,Gaudeamus! kozamurnik |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zdrobovi ocvrtki s pomakami
Hot dog v listnatem testu